De nieuwe Samsung Galaxy S9 en S9+ zijn officieel onthuld

Jul 25, 2018 | Samsung Galaxy S9 | 0 comments

Jul 25, 2018 | Samsung Galaxy S9 | 0 comments

We hebben niet lang moeten wachten tot de Samsung Galaxy S9 en S9 + officieel onthuld zijn op MWC maar dat is niet gestopt met geruchten en lekken over de nieuwe telefoons die binnenstromen.

Het laatste verwijst naar een nieuwe functie die waarschijnlijk zal komen met de S9-duo, en een die via een software-update zijn weg naar de Galaxy S8 en Note 8 kon vinden.

galaxy s9 onthuld

Samsung Galaxy S9 en S9 + Releasedatum, geruchten en alles wat je moet weten

Het is een nieuwe functie genaamd Intelligent Scan en het is ontdekt door SamCentral in een versnippering van de nieuwste Android Oreo-bèta voor de Galaxy Note 8. Intelligent Scan combineert face- en iris-scannen om de nauwkeurigheid en veiligheid te verbeteren, zelfs bij weinig of heel helder licht.

Het is nog niet helemaal duidelijk waar de iris functie voor geschikt is

Hoewel het nog niet helemaal duidelijk is maar precies waarvoor de functie zal worden gebruikt, is het hoogstwaarschijnlijk de standaardmethode voor het verifiëren van downloads en betalingen van apps, aanmelden bij websites of een ander scenario waarin u normaal een wachtwoord zou invoeren. Iris scannen en gezichtsherkenning zullen nog steeds bestaan ​​als afzonderlijke beveiligingsingangen, hoewel ook in de code wordt gevonden dat het uitschakelen van een van de functies de andere twee automatisch zal uitschakelen.

Samsung Galaxy S9 ontvangt aanzienlijke interne upgrades, zegt rapport

Omdat het Galaxy S8-duo en de Galaxy Note 8 allemaal iris scannen en camera’s aan de voorzijde hebben, is het heel goed mogelijk dat Samsung de functie Intelligent Scan toevoegt via een firmware-update. We hopen meer te horen over de functie tijdens de onthulling van de Galaxy S9 op 25 februari. Ook hopen we dat er weer speciale versies worden uitgebracht door Samsung voor de S9.

In Korea hebben ze al heel wat meer uitgevonden over de Galaxy S9

Een nieuw rapport uit Korea heeft gezegd dat Samsung de Galaxy S9 en S9 + een veel betere iris-scanner zal geven dan de Galaxy S8, die zal worden gebruikt om extra beveiliging te bieden voor gevoelige informatie.

Samsung Galaxy S9 en S9 +, hoe zit het volgens de Koreaanse media?

Het rapport, uitgegeven door The Korea Herald en opgepikt door Sammobile, zegt dat de iris-scanner zal worden “verbeterd tot 3-megapixels van 2-megapixels van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy Note 8 om duidelijkere foto’s te maken.” Het rapport gaat verder met te zeggen dat de nieuwe irisscanner de iris van een gebruiker kan herkennen, zelfs wanneer ze een bril dragen, hun oogbollen bewegen of in omstandigheden met weinig licht zijn.

Er wordt beweerd dat de Galaxy S9 een speciale 3D diepteherkenning heeft

We hebben al gehoord van de gewoonlijk betrouwbare Twitter-gebruiker Ice Universe dat de Galaxy S9 3D-diepteherkenning voor gezichtsherkenningstechnologie zal gebruiken om een ​​extra beveiligingslaag toe te voegen, op dezelfde manier als de Face ID-technologie die te vinden is op de Apple iPhone X.

Je kunt zelfs gaan betalen door gebruik te maken van de iris scan functie

Van Samsung wordt gezegd dat het probeert om meer banken en bank-apps aan boord te krijgen om irisscannen te gebruiken als een vorm van authenticatie in plaats van alleen maar een wachtwoord in te voeren of een vingerafdruk te scannen. Banken zouden op dit moment iris scannen zien als meer een rage, en gezien de iris-scanningtechnologie op de Galaxy S8 door een foto voor de gek gehouden kon worden, zag hij het misschien niet als de meest veilige methode voor authenticatie.

Samsung doet er een beetje schemerig over, het systeem moet nog beter

Samsung is het hier niet mee eens, met een woordvoerder die The Korea Herald vertelt: “Irisscanner is de veiligste biometrische authenticatie (tussen iris, vingerafdrukken en gezichtsherkenning) en we zullen het systeem voor aankomende smartphones blijven verbeteren voor veiligere banktransacties,” maar hebben geen specifieke plannen voor de Galaxy S9. “

Samsung ziet de vingerafdrukscanner natuurlijk nog steeds als een belangrijk onderdeel van de Galaxy S9, omdat we onlangs gelekte renders hebben gezien die hebben laten zien dat sommige gebruikers hebben geklaagd dat ze zich op een minder ideale locatie op de Galaxy S8 bevonden. Wilt u meer lezen over de nieuwe S9? Klik dan eens op de link om er over te lezen.

samsung galaxy s9
s9 onthuld

Handige & leuke Video’s

Blijft de Samsung Galaxy A3 bestaan in 2018?

Het is nu bijna 5 jaar geleden dat Samsung de eerst Galaxy A-serie uitbracht, destijds voor veel mensen een ideaal en gebruiksvriendelijk toestel. De Galaxy A modellen lijken sprekend op de duurdere en exclusievere Galaxy S modellen. Toch kunnen we de A-serie van...

Samsung Telefoons vergelijken en bekijken

Samsung telefoons vergelijken en reviewen Bekijk gemakkelijk de beste Samsung telefoons en goedkoopste telefoonabonnementen van November 2018 en bespaar in 5 minutenMeest gekozen Samsung telefoons & reviewsIedereen kent de Samsung telefoons Iedereen kent de...

De nieuwe Samsung S9 en S9+ en de vele mogelijkheden

De nieuwe uitvoeringen van Samsung Galaxy S9 en de Galaxy S9+ zijn op het moment erg populair. Dit is vanwege de vele mogelijkheden die je hebt met deze nieuwe smartphone. Qua hardware en software zijn er veel nieuwe opties en leuke functies. Lees snel verder als je...

Tips en tricks voor de nieuwe Samsung S9 en S9+

Nieuwe modellen van Samsung in de Galaxy reeks Zoals jullie waarschijnlijk al gezien hebben zijn de nieuwe toestellen van Samsung weer uitgekomen, namelijk de Samsung Galaxy S9 en de S9+, maar weten jullie ook wat er allemaal mogelijk is met deze nieuwe smartphones?...

De nieuwe S8 met vele mogelijkheden

Het nieuwe toestel van Samsung In de nieuwe S8 zijn weer vele nieuwe mogelijkheden gestopt door Samsung, deze mogelijkheden zitten soms iets te goed verstopt om ze te kunnen vinden. Wij hebben daarom voor jou uitleg en tips op een rijtje gezet hoe je het makkelijkst...