De nieuwe Samsung S9 en S9+ en de vele mogelijkheden

Aug 18, 2018 | Samsung Galaxy S9 | 0 comments

Aug 18, 2018 | Samsung Galaxy S9 | 0 comments

De nieuwe uitvoeringen van Samsung Galaxy S9 en de Galaxy S9+ zijn op het moment erg populair. Dit is vanwege de vele mogelijkheden die je hebt met deze nieuwe smartphone.

Qua hardware en software zijn er veel nieuwe opties en leuke functies. Lees snel verder als je meer wilt lezen over de geweldige nieuwe telefoon van Samsung!

iPhone 6 prijs

Handige tips voor de nieuwe S9 van Samsung

Zoals net verteld beschikken de nieuwe smartphones van Samsung over een tal van nieuwe mogelijkheden en functies. Al deze functies kunnen uiteraard ook aangepast worden naar de manier zoals jij dat wilt. Wij hebben daarom voor jou in dit artikel de nodige aanpassingen op een rijtje gezet zodat je er snel en makkelijk achter komt wat er allemaal mogelijk is met deze geweldige nieuwe smartphone. Deze tips kunnen echter ook gebruikt worden voor de oudere modellen van Samsung, ze moeten hiervoor wel draaien op de Samsung Experience 9.0. Wil je andere tips over Samsung Galaxy S9, klik dan op de link om meer te lezen.

Gebruik van een andere Android launcher

Wij testen de nieuwe smartphones altijd met de standaard meegeleverde launcher die je vanuit de fabrikant geïnstalleerd op jouw nieuwe smartphone krijgt. Echter is het fijner om een Action launcher te gebruiken wanneer je jouw gegevens snel over wilt zetten op jouw nieuwe smartphone. Dit zorgt ervoor dat de gehele layout inclusief zelfgemaakte mapjes direct kunnen worden overgezet zonder dat dit erg veel tijd kost.

De nieuwe navigatieknoppen onder in het scherm

Na vele jaren gebruik te maken van off-screen knoppen op de Samsung toestellen hebben ze nu de keus gemaakt om over te stappen zoals Apple naar de on-screen knoppen. Vanuit de standaardsoftware zitten deze gestationeerd op de onderkant van je scherm, ook deze knoppen kun je van plek verwisselen door de nieuwe software.

Je doet dit door naar de instellingen van je toestel te gaan, vervolgens klik je op de tekst ‘Display’, hierna zie je het woord ‘navigatiebalk’ verschijnen, klik hierop. Wanneer je dit hebt gedaan kom je uiteindelijk bij de optie om je knoppen layout ter veranderen. Het geeft je de optie om zelf te kiezen waar je de knoppen wilt hebben voor de beste ervaring met jouw toestel. Erg makkelijk al zeg ik het zelf.

Always On Display

Zoals bij eerdere versies zoals de S7 en de S8 is het weer mogelijk om te kiezen voor de optie Always On Display. Bij de nieuwe S9 modellen wordt deze functie bij levering standaard uitgeschakeld. Je kunt deze natuurlijk gemakkelijk weer aan zetten als je hier gebruik van wilt maken.

Je vraagt jezelf misschien af wat is een Always On Display? Dit is een optie om notificaties te kunnen zien wanneer jij jouw telefoon vergrendeld hebt, je hoeft dus niet meer heel je mobiele telefoon te ontgrendelen wanneer je wilt kijken of je iets binnen hebt gekregen, handig als je eventjes snel in de auto of op de fiets wilt kijken of je iets binnen hebt.

Een klein nadeel

Echter zit er een nadeel aan deze functie, het zorgt er namelijk voor dat je accu wat sneller leeg gaat. Wel kun je tijden inplannen dat je wilt dat deze functie werkt, zo kun je in  de nacht beslissen om de functie uit te schakelen om je batterij te besparen.

Je kunt deze optie inschakelen door naar de instellingen te gaan, daar kies je voor de optie schermvergrendeling en beveiliging. Hierna zie je duidelijk staan Always On Display. Wanneer je bent uitgekomen bij deze functie is het makkelijk en duidelijk om deze in te schakelen.

Samsung S9 kopen Mediamarkt

Iedereen kent de Mediamarkt natuurlijk, het is dan ook logisch om een kijkje te gaan nemen voor een Samsung S9 mediamarkt. Als je op zoek bent naar een los toestel wil je natuurlijk weten hoe de huidige Samsung S9 prijs Mediamarkt is. We hebben een overzichtje voor je gemaakt van de huidige samsung s9 mediamarkt aanbiedingen.

Mediamarkt Samsung S9 Plus

Ook als je op zoek ben naar een Samsung S9 plus bij Mediamarkt ben je aan het goede adres. Op deze pagina kun je ook alle huidige prijzen zien van andere aanbieders. Zo wordt een Samsung S9 kopen bij Mediamarkt echt voordelig. Weet je nog niet zeker of je de aankoop wil gaan doen? Zorg er dan voor dat je deze pagina in de gaten houdt, we houden aanbiedingen voor een Samsung s9 los toestel mediamarkt in de gaten zodat je altijd de beste prijs te pakken krijgt.

Samsung S9 Coolblue

Coolblue is de afgelopen jaren natuurlijk uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de retailmarkt. Ook voor mobiele telefoons kun je bij Coolblue terecht. Ben je op zoek naar een Coolblue Samsung S9 voor een scherpe prijs? Bekijk direct de prijzen van de Samsung S9 Coolblue, zo weet je zeker dat je niet teveel betaald voor een Samsung Galaxy S9 Coolblue.

Galaxy S9 Plus Coolblue

Ook voor de Galaxy S9 plus Coolblue ben je aan het goede adres op deze pagina, weet je nog niet zeker of je de aankoop wil gaan doen? Zorg er dan voor dat je deze pagina in de gaten houdt, we houden aanbiedingen voor een Samsung S9 plus Coolblue in de gaten zodat je altijd de beste prijs te pakken krijgt.

Samsung Galaxy S9 TELE2

Ben jij op zoek naar een abonnement en wil je geen los toestel kopen? Dan is de Samsung S9 TELE2 oplossing misschien iets voor jouw, je kunt tegen hele voordelige tarieven een maandelijks bedrag aflossen aan TELE2. Je krijgt daarvoor vaak een toestel met belminuten en MB’s om te internetten.

Samsung S9 T-Mobile

Ben jij op zoek naar een abonnement en wil je geen los toestel kopen? Dan is de T-mobile Samsung S9 oplossing misschien iets voor jouw, je kunt tegen hele voordelige tarieven een maandelijks bedrag aflossen aan TELE2. Je krijgt daarvoor vaak een toestel met belminuten en MB’s om te internetten. Ook voor de Samsung S9 plus t mobile kun je terecht bij de bekende telecomprovider.

Samsung S9 KPN abonnement

Ben jij op zoek naar een abonnement en wil je geen los toestel kopen? Dan is de KPN Samsung Galaxy S9 oplossing misschien iets voor jouw, je kunt tegen hele voordelige tarieven een maandelijks bedrag aflossen aan KPN. Je krijgt daarvoor vaak een Samsung S9 KPN met belminuten en MB’s om te internetten. Ook voor de Samsung S9 plus t mobile kun je terecht bij de bekende telecomprovider.

galaxy s9+
galaxy s9+

Handige & leuke Video’s

Blijft de Samsung Galaxy A3 bestaan in 2018?

Het is nu bijna 5 jaar geleden dat Samsung de eerst Galaxy A-serie uitbracht, destijds voor veel mensen een ideaal en gebruiksvriendelijk toestel. De Galaxy A modellen lijken sprekend op de duurdere en exclusievere Galaxy S modellen. Toch kunnen we de A-serie van...

Samsung Telefoons vergelijken en bekijken

Samsung telefoons vergelijken en reviewen Bekijk gemakkelijk de beste Samsung telefoons en goedkoopste telefoonabonnementen van November 2018 en bespaar in 5 minutenMeest gekozen Samsung telefoons & reviewsIedereen kent de Samsung telefoons Iedereen kent de...

Tips en tricks voor de nieuwe Samsung S9 en S9+

Nieuwe modellen van Samsung in de Galaxy reeks Zoals jullie waarschijnlijk al gezien hebben zijn de nieuwe toestellen van Samsung weer uitgekomen, namelijk de Samsung Galaxy S9 en de S9+, maar weten jullie ook wat er allemaal mogelijk is met deze nieuwe smartphones?...

De nieuwe S8 met vele mogelijkheden

Het nieuwe toestel van Samsung In de nieuwe S8 zijn weer vele nieuwe mogelijkheden gestopt door Samsung, deze mogelijkheden zitten soms iets te goed verstopt om ze te kunnen vinden. Wij hebben daarom voor jou uitleg en tips op een rijtje gezet hoe je het makkelijkst...