Samsung onthult waarom de Galaxy S8 Android Oreo-release stopte

by | 25 Jul 2018 | Samsung Galaxy S8 | 0 comments

Uit de onverwachte hoek

Net toen de release van de Samsung Galaxy S8 Android 8.0 Oreo begon te lopen gebeurde er iets onverwachts. We hebben gisteren de bevestiging gekregen dat Samsung de Galaxy S8 Android Oreo-release heeft stilgelegd en dat de firmwarebestanden niet meer beschikbaar zijn om te downloaden van zijn servers.

samsung galaxy s8
samsung galaxy s8 vergelijken

Galaxy S8 Android Oreo release

Uiteraard waren gebruikers niet blij om te ontdekken dat Samsung niet langer de langverwachte firmware-update implementeerde, ondanks het feit dat ze een lang bètaprogramma draaiden. Het was duidelijk dat er iets te repareren was, daarom nam Samsung deze grote stap en nu weten we meer over het probleem.

Wat was er precies aan de hand met de OREO update van de Galaxy S8

Na een beperkt aantal gevallen waarin Galaxy S8 en S8 + apparaten onverwacht opnieuw zijn opgestart met de Android 8.0 Oreo, is de uitrol van de update tijdelijk gestopt. We onderzoeken intern het probleem om ervoor te zorgen dat de impact op de getroffen apparaten wordt geminimaliseerd en dat de uitrol van de update zo snel mogelijk kan worden hervat. Ook heeft Samsung de klachten opgenomen van veel consumenten over de niet goed werkende vingerafdruk functie waarmee je jouw telefoon kunt ontgrendelen.

Wat is er gedaan om het probleem van de OREO update te verhelpen

Veel van onze lezers hebben onverwachte restarts gemeld na het bijwerken van hun handsets naar Oreo en Samsung heeft nu bevestigd dat dit de reden is waarom het de Android Oreo-release van de Galaxy S8 heeft gestopt. Gisteren is naar buiten gekomen dat Samsung werkt aan een nieuwe versie van de update die binnenkort zou moeten verschijnen. Als je denkt geïnteresseerd te zijn in mobiele abonnementen om een Galaxy S8 aan te schaffen, klik dan snel door op de link.

Als je al geupdate hebt hoef je niets meer te doen

Degenen die hun apparaten al hebben bijgewerkt naar Android 8.0 Oreo hoeven echt niets te doen. Ze kunnen hun telefoons blijven gebruiken zoals ze zijn geweest sinds de update is begonnen met de implementatie. Degenen die de firmware op hun handsets hadden gedownload maar deze niet hadden geïnstalleerd, zullen nu moeten wachten omdat die bestanden automatisch van hun apparaten worden verwijderd. Ondanks dit probleem met de handset zijn de S8 & S8+ een van de beste telefoons van Samsung.

Niemand zou een mislukte Galaxy S8 Android Oreo-release van Samsung hebben verwacht na wat als een grondige bètatestfase voelde. Geen wonder dat sommige lezers die deelnemen aan onze poll over wat zij van dit hele fiasco vinden, behoorlijk boos zijn op Samsung.

Handige & leuke Video’s

De nieuwe S8 met vele mogelijkheden

Het nieuwe toestel van Samsung In de nieuwe S8 zijn weer vele nieuwe mogelijkheden gestopt door Samsung, deze mogelijkheden zitten soms iets te goed verstopt om ze te kunnen vinden. Wij hebben daarom voor jou uitleg en tips op een rijtje gezet hoe je het makkelijkst...