De koptelefoonaansluiting van de Samsung Galaxy S9 en S9+

Aug 16, 2018 | Samsung Galaxy S9 | 0 comments

Aug 16, 2018 | Samsung Galaxy S9 | 0 comments

Samsung kiest voor een 3,5mm aansluiting

Samsung komt de markt op met een nieuwe telefoon in de Galaxy reeks, namelijk de Galaxy S9 en S9+. Goed nieuws want we hebben te horen gekregen en vernomen uit gelekte berichten dat de nieuwe smartphone gewoon wordt uitgerust met een 3,5 mm koptelefoonaansluiting.

Dit hebben wij vernomen door gelekte foto’s van de nieuwe printplaten die worden geïnstalleerd in de S9.

koptelefoonaansluiting samsung galaxy s9

Wat is deze printplaat?

Deze printplaat is de basis voor een smartphone, vrijwel alle hardware wordt bovenop deze printplaat geplaatst. Wij hebben duidelijk kunnen zien dat er een bepaald onderdeel niet gevuld is, dit is de plek voor de poort om je koptelefoon mee aan te sluiten. Dus ga er maar vanuit dat de nieuwe S9 gewoon een normale 3.5 mm poort bevat.

Ruimtebesparing

Dat we hier een artikel over schrijven is tegenwoordig niet raar meer, steeds meer telefoonfabrikanten maken geen gebruik meer van 3,5 mm poorten voor je koptelefoon of oortjes. De fabrikanten dwingen je hiermee eigenlijk om te kiezen voor een koptelefoon of oortjes die werken met een draadloze verbinding. Voor veel mensen is dit toch een puntje om niet te kiezen voor een smartphone, je wilt natuurlijk niet in de bus zitten met oortjes en dat je vervolgens geen muziek wilt luisteren.

Ook denken we dat de S9 maar een camera aan de achterkant krijgt, echter hebben vele concurrenten van Samsung smartphones die gebruik maken van een dubbele camera.

Andere specificaties van de S9

Ook kwamen er eerder geruchten over de S9 over de camera die wordt geïnstalleerd in de nieuwe S9, namelijk een camera met maar liefst 12 megapixel. Naast dit zou Samsung gebruik gaan maken van een nieuwe soort chip, namelijk de Exynos 9810-chip. Deze chip bevat een werkgeheugen van 4 of 6 GB.

Verder heeft het 5,8 inch scherm van de S9 een QHD-resolutie. We verwachten dat het besturingssysteem Android 8.0 wordt gebruikt.

We gaan ervan uit dat de nieuwe S9 wordt geïntroduceerd op het Mobile World Congress in Barcelona, naast dit krijgen we dan waarschijnlijk ook de nieuwe S9+ te zien. Het Mobile World Congress gaat plaatsvinden van 26 februari tot 1 maart. We denken dat het toestel na dit congres in de winkels komt te liggen. We hebben nog een aantal tips & tricks over de Galaxy S9, klik op de link om er meer over te lezen!

Vergelijken van jouw S9

Naast alle informatie die we je bieden, bieden we je ook een handige vergelijker aan. Je kunt hiermee snel en gemakkelijk zien waar ze de goedkoopste S9 aanbieden. Je wilt natuurlijk de beste smartphone gebruiken en dan is het fijn als je deze voor de goedkoopste prijs kan krijgen. Klik op de link om direct te kunnen vergelijken. Ook kun je hier de speciale versies van de Samsung Galaxy S9 inzien!

s9
koptelefoon aansluiting s9

Handige & leuke Video’s

Blijft de Samsung Galaxy A3 bestaan in 2018?

Het is nu bijna 5 jaar geleden dat Samsung de eerst Galaxy A-serie uitbracht, destijds voor veel mensen een ideaal en gebruiksvriendelijk toestel. De Galaxy A modellen lijken sprekend op de duurdere en exclusievere Galaxy S modellen. Toch kunnen we de A-serie van...

Samsung Telefoons vergelijken en bekijken

Samsung telefoons vergelijken en reviewen Bekijk gemakkelijk de beste Samsung telefoons en goedkoopste telefoonabonnementen van November 2018 en bespaar in 5 minutenMeest gekozen Samsung telefoons & reviewsIedereen kent de Samsung telefoons Iedereen kent de...

De nieuwe Samsung S9 en S9+ en de vele mogelijkheden

De nieuwe uitvoeringen van Samsung Galaxy S9 en de Galaxy S9+ zijn op het moment erg populair. Dit is vanwege de vele mogelijkheden die je hebt met deze nieuwe smartphone. Qua hardware en software zijn er veel nieuwe opties en leuke functies. Lees snel verder als je...

Tips en tricks voor de nieuwe Samsung S9 en S9+

Nieuwe modellen van Samsung in de Galaxy reeks Zoals jullie waarschijnlijk al gezien hebben zijn de nieuwe toestellen van Samsung weer uitgekomen, namelijk de Samsung Galaxy S9 en de S9+, maar weten jullie ook wat er allemaal mogelijk is met deze nieuwe smartphones?...

De nieuwe S8 met vele mogelijkheden

Het nieuwe toestel van Samsung In de nieuwe S8 zijn weer vele nieuwe mogelijkheden gestopt door Samsung, deze mogelijkheden zitten soms iets te goed verstopt om ze te kunnen vinden. Wij hebben daarom voor jou uitleg en tips op een rijtje gezet hoe je het makkelijkst...