De Samsung Galaxy S7 was een geweldig succes in 2018

by | 25 Jul 2018 | Samsung Galaxy S7 | 0 comments

Galaxy S7, ook wel het succes van 2017 genoemd

De Samsung Galaxy S7 is een van de populairste smartphones van het jaar, samen met zijn Samsung Galaxy S7 edge-broer en -vrouw en winnaar van de beste smartphones in de Pocket-lint Gadget Awards 2016. Het model is daarom ook razend populair vanwege zijn super goede prestaties en functionaliteiten.

De beste tips voor u

Samsung biedt een groot aantal telefoons en het is gemakkelijk om te verliezen. Vrees niet, we hebben het harde werk voor je gedaan, diep in de SGS7 geboord om alle tips en trucs er uit te trekken om je te helpen je Galaxy S7 en S7 edge onder de knie te krijgen, of dat nu de basis is rond het startscherm of het in de buurt komen van het beheer van uw Do Not Disturb-meldingen, of om erachter te komen hoe je het apparaat automatisch kunt opstarten via een schema.

Als je vragen hebt, moet je ze stellen, als je nog meer tips hebt, kun je deze toevoegen. Hier is een complete handleiding voor de Samsung Galaxy S7, die onlangs is geüpdatet naar Android Nougat. Al interesse in een nieuwe mobiel telefoon? Check de mobiele telefoon in de vergelijker!

Alles op een rijtje

Toptip nummer 1 van Samsung Galaxy S7: als je moeite hebt om de gewenste instellingen te vinden, ga je naar het instellingenmenu en tik je op ZOEKEN. Vervolgens kunt u typen wat u maar wilt en suggesties worden weergegeven.

Schakel updates uit: als u dit niet wilt, kunt u updates verwijderen. Druk lang op je achtergrond, veeg naar rechts om de kaart te vernieuwen en schakel de schakelaar uit. Deze zal dan verdwijnen. Ook dit is mogelijk op de Samsung Galaxy S8.

Stop met het toevoegen van nieuwe app-pictogrammen aan het startscherm: als je niet wilt dat nieuwe apps vol raken op je startscherm, ga je naar Play Store> instellingen en verwijder het vinkje uit het selectievakje.

Marshmallow

Toegang tot tik: de SGS7 is als Marshmallow-toestel gelanceerd en is nu Nougat, dus je krijgt Now on Tap. Houd de startknop ingedrukt en Now on Tap zal de pagina scannen en de resultaten leveren.

Google Now

Ga naar Google Now: als u lang op de startknop drukt, wordt Now on Tap gestart. Tik op de G onder aan dit scherm en u bevindt zich nu in Google Now. Of, als u de Google Zoeken-widget gebruikt, tikt u gewoon op het tekstvak om naar Google Nu te gaan. We verwachten dat Google Now binnenkort door een update wordt vervangen door de Google-assistent.

Handige & leuke Video’s

Handige functionaliteiten voor de Galaxy S7

Een klein overzichtje voor u over de Galaxy S7 De Samsung Galaxy S7 is natuurlijk een super handige mobiel om van alles mee uit te voeren. Het model heeft daarbij natuurlijk veel handige functionaliteiten. We hebben daarom deze dingen netjes op een rijtje gezet, zodat...

Bekijk alle extra functionaliteiten van de Galaxy S7

Bekijk alle extra functionaliteiten van de Galaxy S7 Het startscherm: u kunt de ervaring van uw telefoon eenvoudig wijzigen met een ander opstartprogramma, zoals Nova, als u een meer aanpasbare ervaring wilt. Download het startprogramma van Play Store en installeer...

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.