De Samsung Galaxy S7 was een geweldig succes in 2018

Jul 25, 2018 | Samsung Galaxy S7 | 0 comments

Jul 25, 2018 | Samsung Galaxy S7 | 0 comments

De Samsung Galaxy S7 is een van de populairste smartphones van het jaar, samen met zijn Samsung Galaxy S7 edge-broer en -vrouw en winnaar van de beste smartphones in de Pocket-lint Gadget Awards 2016. Het model is daarom ook razend populair vanwege zijn super goede prestaties en functionaliteiten.

Lees snel verder als je meer wilt lezen over de geweldige Samsung Galaxy S7.

 

samsung galaxy s7 succes

De beste tips voor u

Samsung biedt een groot aantal telefoons en het is gemakkelijk om te verliezen. Vrees niet, we hebben het harde werk voor je gedaan, diep in de SGS7 geboord om alle tips en trucs er uit te trekken om je te helpen je Galaxy S7 en S7 edge onder de knie te krijgen, of dat nu de basis is rond het startscherm of het in de buurt komen van het beheer van uw Do Not Disturb-meldingen, of om erachter te komen hoe je het apparaat automatisch kunt opstarten via een schema.

Als je vragen hebt, moet je ze stellen, als je nog meer tips hebt, kun je deze toevoegen. Hier is een complete handleiding voor de Samsung Galaxy S7, die onlangs is geüpdatet naar Android Nougat. Al interesse in een nieuwe mobiel telefoon? Check de mobiele telefoon in de vergelijker!

Alles op een rijtje

Toptip nummer 1 van Samsung Galaxy S7: als je moeite hebt om de gewenste instellingen te vinden, ga je naar het instellingenmenu en tik je op ZOEKEN. Vervolgens kunt u typen wat u maar wilt en suggesties worden weergegeven.

Schakel updates uit: als u dit niet wilt, kunt u updates verwijderen. Druk lang op je achtergrond, veeg naar rechts om de kaart te vernieuwen en schakel de schakelaar uit. Deze zal dan verdwijnen. Ook dit is mogelijk op de Samsung Galaxy S8.

Stop met het toevoegen van nieuwe app-pictogrammen aan het startscherm: als je niet wilt dat nieuwe apps vol raken op je startscherm, ga je naar Play Store> instellingen en verwijder het vinkje uit het selectievakje.

Marshmallow

Toegang tot tik: de SGS7 is als Marshmallow-toestel gelanceerd en is nu Nougat, dus je krijgt Now on Tap. Houd de startknop ingedrukt en Now on Tap zal de pagina scannen en de resultaten leveren.

Google Now

Ga naar Google Now: als u lang op de startknop drukt, wordt Now on Tap gestart. Tik op de G onder aan dit scherm en u bevindt zich nu in Google Now. Of, als u de Google Zoeken-widget gebruikt, tikt u gewoon op het tekstvak om naar Google Nu te gaan. We verwachten dat Google Now binnenkort door een update wordt vervangen door de Google-assistent.

android 6.0
S7

Handige & leuke Video’s

Blijft de Samsung Galaxy A3 bestaan in 2018?

Het is nu bijna 5 jaar geleden dat Samsung de eerst Galaxy A-serie uitbracht, destijds voor veel mensen een ideaal en gebruiksvriendelijk toestel. De Galaxy A modellen lijken sprekend op de duurdere en exclusievere Galaxy S modellen. Toch kunnen we de A-serie van...

Samsung Telefoons vergelijken en bekijken

Samsung telefoons vergelijken en reviewen Bekijk gemakkelijk de beste Samsung telefoons en goedkoopste telefoonabonnementen van November 2018 en bespaar in 5 minutenMeest gekozen Samsung telefoons & reviewsIedereen kent de Samsung telefoons Iedereen kent de...

De nieuwe Samsung S9 en S9+ en de vele mogelijkheden

De nieuwe uitvoeringen van Samsung Galaxy S9 en de Galaxy S9+ zijn op het moment erg populair. Dit is vanwege de vele mogelijkheden die je hebt met deze nieuwe smartphone. Qua hardware en software zijn er veel nieuwe opties en leuke functies. Lees snel verder als je...

Tips en tricks voor de nieuwe Samsung S9 en S9+

Nieuwe modellen van Samsung in de Galaxy reeks Zoals jullie waarschijnlijk al gezien hebben zijn de nieuwe toestellen van Samsung weer uitgekomen, namelijk de Samsung Galaxy S9 en de S9+, maar weten jullie ook wat er allemaal mogelijk is met deze nieuwe smartphones?...

De nieuwe S8 met vele mogelijkheden

Het nieuwe toestel van Samsung In de nieuwe S8 zijn weer vele nieuwe mogelijkheden gestopt door Samsung, deze mogelijkheden zitten soms iets te goed verstopt om ze te kunnen vinden. Wij hebben daarom voor jou uitleg en tips op een rijtje gezet hoe je het makkelijkst...