Nieuwe onthulling naar buiten gekomen over de iPhone 8

Jul 25, 2018 | iPhone 8 | 0 comments

Jul 25, 2018 | iPhone 8 | 0 comments

Analytics-bedrijf KGI Securities heeft een tweede voorspelling gedaan over de iPhone 8, wat suggereert dat een nieuw model wordt geleverd met een “revolutionair” nieuw front-facing camerasysteem dat gezichtsherkenning of irisherkenning mogelijk maakt.

iPhone 6 prijs

Een van de bekendste analisten ter wereld op het gebied van iPhone 8

Een van de analisten van het bedrijf, Ming-chi Kuo, is van mening dat algoritmen die zijn aangeschaft in het kader van de PrimeSense-buy-out van Apple in 2013 drie modules zullen besturen in het licht van de nieuwe telefoon.

Deze zullen bestaan, zegt hij, van een normale camera aan de voorkant van de camera’s, een sensor voor infraroodtransmissie en een IR-ontvanger. Deze kunnen samengaan om niet alleen een gezicht te herkennen, maar het ook in 3D in kaart te brengen voor extra veiligheid.

Apple Pay wil misschien ook gezichtsherkenning gaan gebruiken

Apple Pay zou daarom gezichtsherkenning of irisherkenning gebruiken in plaats van vingerafdrukken. Er wordt ook gesuggereerd dat het nieuwe systeem ook in andere toepassingen kan worden gebruikt, waaronder augmented reality-spellen.

Het idee dat de vingerafdrukscanner niet aanwezig zou kunnen zijn op de nieuwe telefoon – of ten minste één model in de reeks – komt overeen met de vorige voorspelling van Kuo dat de handset een gebogen, omwikkeld OLED-scherm en geen fysieke knop zou hebben.

Gaat er nu echt gebruik gemaakt worden van OLED schermen?

De speculatie dat Apple een OLED-scherm zal gebruiken voor zijn volgende generatie telefoons is niet nieuw. We hoorden vorig jaar dat het mogelijk een bestelling bij Samsung heeft geplaatst voor OLED-schermen om een ​​gebogen scherm te creëren – een beetje zoals de rand van de Samsung Galaxy S7.

De voorspelling over de OLED schermen op Apple telefoons

De voorspelling van KGI-analist Ming-chi Kuo dat het OLED-paneel twee functies zal hebben is echter interessant. Er staat dat de algehele weergave waarschijnlijk 5,8-inch is, met een resolutie van 2800 x 1242, maar het belangrijkste, zichtbare deel is 5,15-inch, met een bruikbare resolutie van 2436 x 1125.

Apple iPhone 8 en iPhone 8 Plus, hoe zit het met de verschillen?

De rest van het scherm vormt een aanraakstrip langs de onderkant, een beetje zoals de functietoets aan de bovenkant van het toetsenbord van de nieuwe MacBook Pro. Het kan dan verschillende knoppen of bewegingsopties bieden voor interactie. Heb je momenteel nog een iPhone 7 en wil je hier meer weetjes over krijgen? Klik dan snel op de link.

Nog wat kleine suggesties van de expert zelf

KGI suggereert ook dat de OLED-versie van de iPhone 8 (een iPhone 8 Pro?) Naast een 4,7-inch TFT LCD iPhone 8 en 5,5-inch iPhone 8 Plus zou zijn. Het is de moeite waard om erop te wijzen dat Ming-chi Kuo een voorspelling doet gebaseerd op zijn eigen expertise, en niets van dit wordt bevestigd of bevestigd door Apple of interne bronnen. We vermoeden echter dat we op tijd meer over het OLED-panel zullen horen. Denk je geïnteresseerd te zijn in een iPhone 8? Check dan even snel de het mobiel abonnement.

iphone 8 rood
iPhone 6 scherm vervangen

Handige & leuke Video’s

Komt er echt een Apple iPhone 8 met een andere kleur?

Het gerucht van de Apple iPhone 8 houdt nooit op. Of het nu gaat om het suggereren dat Apple's premium telefoon de Touch ID vingerafdrukscanner volledig afdankt, misschien heeft Apple naar Samsung S8 gekeken waar de vingerafdrukscanner ook geen succes was. In het...

De iPhone 8 en de iPhone X-camera’s wat is anders?

De iPhone 8, iPhone 8 en de iPhone X-camera’s wat is anders? Dubbele camera's op iPhone 8 Plus en X telefoon Gezichtsherkenning op iPhone X Ze hebben allemaal 4K-video-opnames tot 60 fps De Apple iPhone 8 heeft een geweldige 12 megapixel camera De Apple iPhone 8 heeft...