Komt er echt een Apple iPhone 8 met een andere kleur?

by | 25 Jul 2018 | iPhone 8 | 0 comments

De geruchten blijven maar stromen

Het gerucht van de Apple iPhone 8 houdt nooit op. Of het nu gaat om het suggereren dat Apple’s premium telefoon de Touch ID vingerafdrukscanner volledig afdankt, misschien heeft Apple naar Samsung S8 gekeken waar de vingerafdrukscanner ook geen succes was. In het voordeel van gezichtsherkenning, of dat de telefoon meer dan 1.000 euro kost als het wordt vrijgegeven, er is nooit een rustperiode.

iphone 8 kopen
iphone 8 kopen

Apple iPhone 7s, 7s Plus en iPhone 8, wat gebeurde er met die kleuren?

Het laatste gerucht, met dank aan Benjamin Geskin, de man die verantwoordelijk is voor verschillende weergaven van de iPhone 8 onder andere smartphones, suggereert dat de nieuwe iPhone in slechts vier kleurenafwerkingen komt.

Er zijn tot nu toe verschillende kleurstellingen voor elke iPhone

De iPhone 7 en 7 Plus zijn verkrijgbaar in zes kleurstellingen, dus slechts vier voor de iPhone 8 kunnen een extra gevoel van exclusiviteit toevoegen. Een van de kleurenopties is naar verluidt een gespiegelde afwerking. Er wordt gesproken over nieuwe types van de iPhone 8 en we denken dat hier dus ook verschillende kleuren tussen zitten.

De expert geeft nog geen echte details vrij

Geskin geeft geen echt detail over de exacte afwerking, maar hij suggereert dat het reflecterend zal zijn, perfect om er zeker van te zijn dat je er goed uitziet voordat je een selfie maakt, misschien. Om te illustreren hoe het eruit zou kunnen zien, heeft hij foto’s geplaatst van een iPhone 6 met een gespiegelde behuizing, zowel in zwart als in zilver.

Er zijn wel al wat geruchten over de verschillende kleuren telefoons

Hij zegt niet precies of de iPhone 8 kleuren uit de iPhone 7-reeks zal lenen, zoals zwart, gitzwart, goud, rosegoud, zilver of (Product) rood, of dat de andere drie ook geheel nieuw zullen zijn. Hij zegt gewoon dat de gespiegelde afwerking nieuw is.

De iPhone 8 zal naar verwachting in september worden onthuld naast de iPhone 7s en 7s Plus, maar is mogelijk niet tegelijkertijd verkrijgbaar, maar wordt eind oktober of november uitgebracht vanwege problemen met het OLED-paneel. Ben je na het lezen van dit artikel benieuwd naar een mobiel abonnement voor de iPhone 8 met een nieuw kleurtje? Klik dan snel op de link om direct mobiele abonnementen te kunnen zien.

Handige & leuke Video’s

Nieuwe onthulling naar buiten gekomen over de iPhone 8

Er zijn nieuwe voorspellingen over de iPhone 8 Analytics-bedrijf KGI Securities heeft een tweede voorspelling gedaan over de iPhone 8, wat suggereert dat een nieuw model wordt geleverd met een "revolutionair" nieuw front-facing camerasysteem dat gezichtsherkenning of...

De iPhone 8 en de iPhone X-camera’s wat is anders?

De iPhone 8, iPhone 8 en de iPhone X-camera’s wat is anders? Dubbele camera's op iPhone 8 Plus en X telefoon Gezichtsherkenning op iPhone X Ze hebben allemaal 4K-video-opnames tot 60 fps De Apple iPhone 8 heeft een geweldige 12 megapixel camera De Apple iPhone 8 heeft...