De iPhone 8 en de iPhone X-camera’s wat is anders?

Jul 24, 2018 | iPhone 8, iPhone X | 0 comments

Jul 24, 2018 | iPhone 8, iPhone X | 0 comments

De iPhone 8, iPhone 8 en de iPhone X-camera’s wat is anders?

  • Dubbele camera’s op iPhone 8 Plus en X telefoon
  • Gezichtsherkenning op iPhone X
  • Ze hebben allemaal 4K-video-opnames tot 60 fps

De Apple iPhone 8 heeft een geweldige 12 megapixel camera

De Apple iPhone 8 heeft een enkele 12-megapixel camera aan de achterzijde, met een diafragma van f / 1.8, optische beeldstabilisatie en digitale zoom tot 5x. De iPhone 8 Plus heeft een dual-rear camera, in een horizontaal formaat zoals we eerder vermeldden, bestaande uit twee 12-megapixelsensoren.

Er is een groothoeksensor met een f / 1.8 diafragma aan boord, evenals een telelensensor met een f / 2.8 diafragma en optische beeldstabilisatie is weer aanwezig, samen met optische zoom en digitale zoom tot 10x.

De iPhone X heeft een dual rear camera

De iPhone X heeft ook een dual-rear camera maar in een verticaal formaat. Het heeft ook twee 12-megapixelsensoren, met één groothoek op f / 1.8 en één telefoto op f / 2.4. Het biedt een dubbele optische beeldstabilisatie, waardoor de balk iets wordt verhoogd van de iPhone 8 Plus, maar het heeft opnieuw optische zoom en digitale zoom tot 10x.

Alle drie de nieuwe iPhones hebben een Quad-LED True Tone-flitser met trage synchronisatie, maar alleen de iPhone X en de iPhone 8 Plus bieden de Portrait-modus en een nieuwe functie met de naam Portrait Lighting in beta.

De iPhone 8, 8+ heeft een geweldige TrueDepth camera van 7 megapixels

Er is een 7-megapixel FaceTime HD-camera op de iPhone 8 en 8 Plus met een diafragma van f / 2.2 en een Retina-flitser, terwijl de iPhone X een TrueDepth-camera met 7 megapixels heeft met hetzelfde diafragma, maar met gezichtsherkenning, portretmodus en geanimeerde emoji’s, ook Animojis genoemd vanaf het front.

Tot 4K video-opnames worden aangeboden op alle nieuwe iPhone-modellen van de achteruitrijcamera, tot 60 fps, evenals slo-mo video-opnames tot 240 fps. De camera’s aan de voorkant zijn allemaal geschikt voor video-opnamen tot 1080p.

Apple iPhone 8 versus iPhone 8 Plus versus iPhone X

  • Allen draaien op A11 Bionic-chip
  • Opslagopties van 64 GB en 256 GB
  • Alle hebben draadloze oplaadmogelijkheden

De nieuwe chip van de iPhone X komt met een nieuwe processor

De drie nieuwe iPhone-modellen uiteraard smartphones worden geleverd met een nieuwe processor, de A11 Bionic-chip, met een Neural-engine en een ingebouwde M11-bewegingscoprocessor. RAM-capaciteiten worden niet bekendgemaakt, maar er wordt gedacht dat de iPhone 8 2 GB heeft, terwijl de iPhone 8 Plus en X 3 GB hebben.

Hoe zit het met de opslag van de nieuwe iPhone X

Opslagopties op de iPhone 8, 8 Plus en X zijn 64 GB of 256 GB, die geen van beide microSD-ondersteuning hebben voor opslaguitbreiding. Alle drie de modellen bieden draadloze oplaadmogelijkheden met Qi-laders en alle drie bieden ze ook snelladen, maar de iPhone 8 Plus en X hebben de grootste capaciteit bij 21 uur spreektijd, terwijl de iPhone 8 14 uur biedt.

Uiteraard is er weer gekozen voor de TouchID om met uw vingerafdruk te bevestigen

Zowel de iPhone 8 als de 8 Plus hebben TouchID voor veilige authenticatie, waarbij u uw vingerafdruk nodig hebt om het apparaat te ontgrendelen en te betalen met Apple Pay. De iPhone X-sloten TouchID voor FaceID vereisen echter dat je gezicht je apparaat ontgrendelt en Apple Pay-betalingen verifieert.

Hoe zit het deze keer met de software van de nieuwe iPhones

De Apple iPhone 8, 8 Plus en X draaien allemaal op iOS 11, wat betekent dat ze allemaal een bijna identieke gebruikerservaring bieden. Er zullen een paar extra functies zijn op de iPhone X, inclusief FaceID-functionaliteit, Animojis en verschillende andere toevoegingen, zoals de portretmodus op de camera aan de voorkant, maar afgezien daarvan moet de software bijna identiek zijn.

Wat is nu de eindconclusie van alle iPhones van de afgelopen jaren

Er is geen genie voor nodig om erachter te komen of de iPhone X de iPhone is met de nieuwste en beste technologie van Apple, maar dat wil niet zeggen dat dit de juiste gsm voor je is. De X heeft het meest opwindende ontwerp, het scherpste scherm, de meest geavanceerde camera en het is de meest feature rijk aan technologieën zoals Face ID en HDR aan boord, maar het is ook de duurste. 

De iPhone 8 en 8 Plus voegen niet veel toe in vergelijking met de iPhone 7 en 7 Plus, maar ze worden geleverd met draadloos opladen, een nieuwe behuizing en bijna dezelfde hardware als de iPhone X, terwijl ze ook de goedkopere iPhone-alternatieven zijn.

camera iphone 8 en x
camera iphone x

Handige & leuke Video’s

Komt er echt een Apple iPhone 8 met een andere kleur?

Het gerucht van de Apple iPhone 8 houdt nooit op. Of het nu gaat om het suggereren dat Apple's premium telefoon de Touch ID vingerafdrukscanner volledig afdankt, misschien heeft Apple naar Samsung S8 gekeken waar de vingerafdrukscanner ook geen succes was. In het...

Nieuwe onthulling naar buiten gekomen over de iPhone 8

Analytics-bedrijf KGI Securities heeft een tweede voorspelling gedaan over de iPhone 8, wat suggereert dat een nieuw model wordt geleverd met een "revolutionair" nieuw front-facing camerasysteem dat gezichtsherkenning of irisherkenning mogelijk maakt.Een van de...