In September komen er weer nieuwe Apple iPhone 8 types op de markt

Jul 25, 2018 | iPhone 8 | 0 comments

Jul 25, 2018 | iPhone 8 | 0 comments

Apple zal in september nieuwe iPhone-modellen onthullen hoogstwaarschijnlijk de nieuwe iPhone X, zoveel weten we, maar we zijn nog steeds niet helemaal zeker van de naam die de nieuwe iPhone gaat krijgen. Dit jaar zal Apple 10 jaar iPhones produceren en dat zal worden gevierd. Veel analisten denken dat Apple dit jaar de S versie overslaat en voor een nieuwe versie gaat. Misschien wel met leuke verschillende kleuren, we hopen het maar!

iPhone 8 en iPhone 8 Plus: wat is het verhaal tot nu toe?

Fast Company heeft echter een bron genoemd die bekend is met de plannen van Apple, omdat het bedrijf in feite drie modellen zal uitbrengen: iPhone 7s, iPhone 7 Plus en een iPhone 8. De iPhone 8 zal bovenaan staan ​​en zal de enige zijn een exemplaar met een OLED-scherm en meer premium functies, en een premium prijskaartje dat overeenkomt met een bedrag van ongeveer 1000 euro.

Er zijn analisten die iets totaal anders beweren.

Sommige analisten hebben gezegd dat de high-end iPhone eigenlijk iPhone X wordt genoemd, en met X zijnde 10 in Romeinse cijfers, is het zeker mogelijk. Het premium-model zou een 5,8-inch OLED-display hebben, wat Apple meer zal kosten dan de LCD-schermen van de huidige modellen, terwijl de 4,7 inch 7s en 5,5 inch 7s Plus dezelfde LCD-schermen behouden als hun voorgangers. De camera’s zullen hoogstwaarschijnlijk wel veranderen/

De hele voorkant van de nieuwe iPhone 8 zal een groot scherm zijn

Het 5.8-inch OLED-scherm van de iPhone 8 / X zal naar verluidt de hele voorkant van de telefoon bedekken, een gerucht dat we eerder hebben gehoord, en zou Apple voor de eerste keer sinds de introductie van de iPhone 10 jaar geleden voor de eerste keer van huis hebben laten verdwijnen. Het is nu niet duidelijk of de 7s-modellen ook de startknop zullen verliezen.

Dit is een feature die nog nooit is gebruikt in de iPhone die we kennen

Als de high-end iPhone echt is, wordt er gezegd dat dit de meest feature van Apple is die nog rijk is, en samen met het OLED-display en geen home-knop, kunnen de zijknoppen ook verloren gaan, met aanraakgevoelige bedieningselementen die in plaats daarvan in de metalen opstelsporen zijn ingebed.

Apple gaat samenwerken met Lumentum volgens Fast Company

De bron van Fast Company voegt eraan toe dat Apple werkt met een bedrijf genaamd Lumentum, dat is gespecialiseerd in 3D-detectietechnologie. Het is niet duidelijk hoe de technologieën van Lumentum zullen worden gebruikt in de komende iPhone, maar men denkt dat het de mogelijkheid biedt om de ontgrendeling van het gezicht te ontgrendelen als een toegevoegde beveiligingsmaatregel of voor doeleinden van augmented reality.

Conclusie: gaat Apple dan echt voor een OLED scherm?

Hoewel we verschillende keren hebben gehoord dat Apple een OLED-scherm zal implementeren, hebben we niet zoveel gehoord over drie modellen. Natuurlijk, totdat Apple officieel alle producten zelf onthult, moeten we deze claims en geruchten met een snufje zout nemen. Door dit artikel interesse gekregen in een Apple telefoon? Check dan even snel de pagina over een mobiel abonnement voor een iPhone.

iphone 8 vergelijken

Handige & leuke Video’s

Komt er echt een Apple iPhone 8 met een andere kleur?

Het gerucht van de Apple iPhone 8 houdt nooit op. Of het nu gaat om het suggereren dat Apple's premium telefoon de Touch ID vingerafdrukscanner volledig afdankt, misschien heeft Apple naar Samsung S8 gekeken waar de vingerafdrukscanner ook geen succes was. In het...

Nieuwe onthulling naar buiten gekomen over de iPhone 8

Analytics-bedrijf KGI Securities heeft een tweede voorspelling gedaan over de iPhone 8, wat suggereert dat een nieuw model wordt geleverd met een "revolutionair" nieuw front-facing camerasysteem dat gezichtsherkenning of irisherkenning mogelijk maakt.Een van de...

De iPhone 8 en de iPhone X-camera’s wat is anders?

De iPhone 8, iPhone 8 en de iPhone X-camera’s wat is anders? Dubbele camera's op iPhone 8 Plus en X telefoon Gezichtsherkenning op iPhone X Ze hebben allemaal 4K-video-opnames tot 60 fps De Apple iPhone 8 heeft een geweldige 12 megapixel camera De Apple iPhone 8 heeft...