Handige functionaliteiten voor de Galaxy S7

Jul 25, 2018 | Samsung Galaxy S7 | 0 comments

Jul 25, 2018 | Samsung Galaxy S7 | 0 comments

De Samsung Galaxy S7 is natuurlijk een super handige mobiel om van alles mee uit te voeren. Het model heeft daarbij natuurlijk veel handige functionaliteiten.

We hebben daarom deze dingen netjes op een rijtje gezet, zodat het voor u handig is om te kijken of het model geschikt is voor u? Direct een nieuwe mobiele telefoon kopen? Klik dan snel op de link.

handige functionaliteiten galaxy s7

Startscherm veranderen

Bewerk je startscherm: door lang op de achtergrond te drukken kun je op elk scherm de achtergrond, widgets, thema’s of de rastergrootte bewerken. Deze rastergrootte is niet alleen van toepassing op het startscherm, maar ook in het vak met apps.

Haal meer op uw startscherm: u kunt de grootte van het schermraster wijzigen waarin uw snelkoppelingen en widgets zitten. Het past meer op, selecteer 5x5. Hierdoor zijn widgets compacter of kunt u maximaal 25 snelkoppelingen maken.

Widgets aanpassen

Grootte van widgets wijzigen: veel widgets kunnen worden gewijzigd. Een lange druk selecteert ze. Wanneer u uw vinger opheft, kunt u het blauwe vak slepen dat verschijnt en de grootte van uw widget wijzigen. U kunt het formaat van het Google-zoekvak wijzigen. Veel mensen waren hier lovend over, wil je meer weten over het succes van de Samsung Galaxy S7? Klik dan snel hier.

Mappen

Maak een map: Sleep eenvoudig de ene app op de andere en een map wordt aangemaakt. Om een app uit een map te verwijderen, opent u de map en drukt u lang op een app om deze te selecteren en naar buiten te slepen. Als u apps wilt toevoegen, kunt u deze naar een map slepen of op de + in de map klikken.

Een mapkleur of -naam wijzigen: open een map en voer de gewenste naam bovenaan in. Als u geen naam wilt, laat dit dan leeg. Als u de achtergrondkleur van de map wilt wijzigen, tikt u op het palet in de rechterhoek en selecteert u een nieuwe kleur. Wil je nog meer over extra functionaliteiten van de S7 lezen? Klik dan snel op de link.

Updates voor de lezer

Toegang tot nieuwslezer voor updates: veeg vanaf uw startpagina naar de toegangsupdate voor uw nieuwsupdates. Druk op de knop Instellingen in de rechterbovenhoek om de inhoud die u ziet aan te passen. Dit vervangt Flipboard op de SGS7, maar biedt een vergelijkbare nieuwssamenvatting. (upday is een Britse service, niet alle regio’s hebben hetzelfde systeem.) Ook deze updates zijn van toepassing op de nieuwe Samsung Galaxy S8 & Samsung Galaxy S9.

functionaliteiten s7
samsung galaxy s7

Handige & leuke Video’s

Blijft de Samsung Galaxy A3 bestaan in 2018?

Het is nu bijna 5 jaar geleden dat Samsung de eerst Galaxy A-serie uitbracht, destijds voor veel mensen een ideaal en gebruiksvriendelijk toestel. De Galaxy A modellen lijken sprekend op de duurdere en exclusievere Galaxy S modellen. Toch kunnen we de A-serie van...

Samsung Telefoons vergelijken en bekijken

Samsung telefoons vergelijken en reviewen Bekijk gemakkelijk de beste Samsung telefoons en goedkoopste telefoonabonnementen van November 2018 en bespaar in 5 minutenMeest gekozen Samsung telefoons & reviewsIedereen kent de Samsung telefoons Iedereen kent de...

De nieuwe Samsung S9 en S9+ en de vele mogelijkheden

De nieuwe uitvoeringen van Samsung Galaxy S9 en de Galaxy S9+ zijn op het moment erg populair. Dit is vanwege de vele mogelijkheden die je hebt met deze nieuwe smartphone. Qua hardware en software zijn er veel nieuwe opties en leuke functies. Lees snel verder als je...

Tips en tricks voor de nieuwe Samsung S9 en S9+

Nieuwe modellen van Samsung in de Galaxy reeks Zoals jullie waarschijnlijk al gezien hebben zijn de nieuwe toestellen van Samsung weer uitgekomen, namelijk de Samsung Galaxy S9 en de S9+, maar weten jullie ook wat er allemaal mogelijk is met deze nieuwe smartphones?...

De nieuwe S8 met vele mogelijkheden

Het nieuwe toestel van Samsung In de nieuwe S8 zijn weer vele nieuwe mogelijkheden gestopt door Samsung, deze mogelijkheden zitten soms iets te goed verstopt om ze te kunnen vinden. Wij hebben daarom voor jou uitleg en tips op een rijtje gezet hoe je het makkelijkst...