Handige functionaliteiten voor de Galaxy S7

by | 25 Jul 2018 | Samsung Galaxy S7 | 0 comments

Een klein overzichtje voor u over de Galaxy S7

De Samsung Galaxy S7 is natuurlijk een super handige mobiel om van alles mee uit te voeren. Het model heeft daarbij natuurlijk veel handige functionaliteiten. We hebben daarom deze dingen netjes op een rijtje gezet, zodat het voor u handig is om te kijken of het model geschikt is voor u? Direct een nieuwe mobiele telefoon kopen? Klik dan snel op de link.

samsung galaxy s7
galaxy s7

Startscherm veranderen

Bewerk je startscherm: door lang op de achtergrond te drukken kun je op elk scherm de achtergrond, widgets, thema’s of de rastergrootte bewerken. Deze rastergrootte is niet alleen van toepassing op het startscherm, maar ook in het vak met apps.

Haal meer op uw startscherm: u kunt de grootte van het schermraster wijzigen waarin uw snelkoppelingen en widgets zitten. Het past meer op, selecteer 5x5. Hierdoor zijn widgets compacter of kunt u maximaal 25 snelkoppelingen maken.

Widgets aanpassen

Grootte van widgets wijzigen: veel widgets kunnen worden gewijzigd. Een lange druk selecteert ze. Wanneer u uw vinger opheft, kunt u het blauwe vak slepen dat verschijnt en de grootte van uw widget wijzigen. U kunt het formaat van het Google-zoekvak wijzigen. Veel mensen waren hier lovend over, wil je meer weten over het succes van de Samsung Galaxy S7? Klik dan snel hier.

Mappen

Maak een map: Sleep eenvoudig de ene app op de andere en een map wordt aangemaakt. Om een app uit een map te verwijderen, opent u de map en drukt u lang op een app om deze te selecteren en naar buiten te slepen. Als u apps wilt toevoegen, kunt u deze naar een map slepen of op de + in de map klikken.

Een mapkleur of -naam wijzigen: open een map en voer de gewenste naam bovenaan in. Als u geen naam wilt, laat dit dan leeg. Als u de achtergrondkleur van de map wilt wijzigen, tikt u op het palet in de rechterhoek en selecteert u een nieuwe kleur. Wil je nog meer over extra functionaliteiten van de S7 lezen? Klik dan snel op de link.

Updates voor de lezer

Toegang tot nieuwslezer voor updates: veeg vanaf uw startpagina naar de toegangsupdate voor uw nieuwsupdates. Druk op de knop Instellingen in de rechterbovenhoek om de inhoud die u ziet aan te passen. Dit vervangt Flipboard op de SGS7, maar biedt een vergelijkbare nieuwssamenvatting. (upday is een Britse service, niet alle regio’s hebben hetzelfde systeem.) Ook deze updates zijn van toepassing op de nieuwe Samsung Galaxy S8 & Samsung Galaxy S9.

Handige & leuke Video’s

De Samsung Galaxy S7 was een geweldig succes in 2018

Galaxy S7, ook wel het succes van 2017 genoemd De Samsung Galaxy S7 is een van de populairste smartphones van het jaar, samen met zijn Samsung Galaxy S7 edge-broer en -vrouw en winnaar van de beste smartphones in de Pocket-lint Gadget Awards 2016. Het model is daarom...

Bekijk alle extra functionaliteiten van de Galaxy S7

Bekijk alle extra functionaliteiten van de Galaxy S7 Het startscherm: u kunt de ervaring van uw telefoon eenvoudig wijzigen met een ander opstartprogramma, zoals Nova, als u een meer aanpasbare ervaring wilt. Download het startprogramma van Play Store en installeer...

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.