Een paar super fijne weetjes voor de iPhone 7 eigenaren

Jul 25, 2018 | iPhone 7 | 0 comments

Jul 25, 2018 | iPhone 7 | 0 comments

De meeste gebruikers weten niet alles

Je bent blij met je nieuwe iPhone 7 of iPhone 7 Plus, toch? Natuurlijk ben je dat! Het is een van de beste iPhones die Apple heeft gemaakt – bekijk onze Apple iPhone 7 review als je er nog steeds niet van overtuigd bent.

Naast de gebruikelijke tips voor Touch ID en de nieuwe camera zijn er talloze kleine tips en trucs die de eigenaar van een alledaagse iPhone al dan niet weet. Als je de volledige controle wilt over je iPhone, hier de beste iPhone 7-tips die je echt moet weten! Was je al van plan om een iPhone 7 te gaan kopen? Kijk dan even snel naar een mobiel abonnement voor de iPhone 7.

De thuisknop

De iPhone 7 heeft geen echte knop voor de thuisknop, het is een capacitieve, sensorgestuurde schijf die werkt als het aanraakscherm. Maar dankzij een slimme nieuwe implementatie van Apple’s Taptic Engine – net als die op je Apple Watch – voelt het als een knop als je erop drukt. Wist je dat je dat gevoel subtiel kunt veranderen? Hier is hoe:

Ga naar Instellingen> Algemeen> Startknop. Hier zijn er drie opties om het gevoel van de kunstmatige klik te veranderen. Kies degene die goed aanvoelt en vervolgens de optie Gereed in de rechterbovenhoek.

Automatische helderheidsschakelaar

Als je de iPhone nog niet kent, vraag je je misschien af waar de Auto-Brightness-schakelaar is. Logica vertelt je dat het onder Instellingen> Weergave en helderheid zou moeten staan, maar je hebt het mis. Als u automatische helderheid wilt inschakelen, gaat u naar Instellingen> Algemeen> Toegankelijkheid> Display-accommodaties. Hier kunt u Auto-helderheid in- en uitschakelen.

Screenshot

Om een ​​screenshot te maken, houdt u gewoon de home-knop en de sluimer / waak-knop aan de rechterkant van de mobiele telefoon tegelijkertijd ingedrukt. U ziet een voorbeeld van de schermafbeelding in de linkerbenedenhoek van het scherm. Na vijf seconden verdwijnt deze preview. Uw schermafbeeldingen worden automatisch in de Filmrol opgeslagen. Als je het screenshot-voorbeeld wilt sluiten, veeg je dat kleine voorbeeldvenster naar links. U kunt ook op het voorbeeld tikken om het screenshot te bewerken. Tik op Gereed als je klaar bent.

Snel die foto maken?

Weet je nog op andere iPhones waar je zou vegen op het kleine camerapictogram op het vergrendel scherm om de camera snel te openen? Het is er sinds iOS 10 niet geweest en het is niet meteen duidelijk wat je moet doen. Maak je echter geen zorgen, veeg gewoon naar links op het vergrendelscherm om de camera meteen te openen. Net zo snel en gemakkelijk als voorheen. Ook bij de nieuwe iPhone 8 is dit weer van toepassing, het nieuwe besturingssysteem wordt als prima ervaren door de consument. Het is alleen eventjes wennen.

Herstart of reset

De iPhone 7 heeft geen fysieke startknop, dus de methode voor het forceren van een herstart of een harde reset is gewijzigd. Houd nu de aan / uit-knop aan de rechterkant van de telefoon ingedrukt en tegelijkertijd de knop Volume omlaag aan de linkerkant. Houd ze ingedrukt totdat de telefoon opnieuw wordt opgestart en je het Apple-logo ziet.

iphone 7 plus

Handige & leuke Video’s

Welke oortjes zitten er bij de iPhone 7?

De aansluiting is verdwenen Apple heeft de iPhone 7 en iPhone 7 Plus aangekondigd en een van de grote veranderingen is dat de 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting verdwenen is. Dat is geen groot probleem, het betekent alleen dat je de Lightning-aansluiting moet gebruiken...