Welke oortjes zitten er bij de iPhone 7?

Jul 25, 2018 | iPhone 7 | 0 comments

Jul 25, 2018 | iPhone 7 | 0 comments

De aansluiting is verdwenen

Apple heeft de iPhone 7 en iPhone 7 Plus aangekondigd en een van de grote veranderingen is dat de 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting verdwenen is.

Dat is geen groot probleem, het betekent alleen dat je de Lightning-aansluiting moet gebruiken om een ​​hoofdtelefoon aan te sluiten. Benieuwd naar een iPhone 7 mobiel abonnement? Klik dan snel op de link.

Verwarring uit de wereld halen

Er is enige verwarring geweest over welke hoofdtelefoon je daadwerkelijk in de doos krijgt, dus laten we dit rustig op een rijtje zetten voor u.

De iPhone 7 wordt geleverd met een paar Apple EarPods. Ze zijn hetzelfde als de EarPods (hoofdtelefoon in normaal gesproken) die Apple op de vorige iPhone heeft gebruikt, behalve dat de draad aan het uiteinde een Lightning-connector heeft. Als u een nieuwe iPhone 7 of 7 Plus koopt, hoeft u zich geen zorgen te maken: er zit een koptelefoon in de doos die u vanaf de eerste dag kunt gebruiken, u sluit ze gewoon aan en begint te luisteren.

Wat als ik mijn 3,5 mm-koptelefoon met iPhone 7 wil gebruiken?

Apple is daar al een stap voor. Als je een paar geweldige bedrade hoofdtelefoons hebt waar je dol op bent en die je niet wilt verlaten alleen omdat Apple die verbinding heeft verwijderd, dan zit er een adapter in de doos.

Deze kleine adapter wordt aangesloten op de Lightning-poort van je iPhone 7 en biedt je een koptelefoonaansluiting van 3,5 mm waarmee je je blikjes kunt aansluiten. Dit betekent dat je die heerlijke Bose-, Sennheiser- of B & O-hoofdtelefoons kunt blijven gebruiken waar je een fortuin voor hebt betaald.

Hoe zit het met die draadloze Apple AirPods?

Dit is misschien de bron van verwarring met de koptelefoon met de nieuwe iPhone 7. Apple kondigde ook de AirPods aan, een set draadloze oordopjes. Ze hebben onafhankelijke knoppen, niet verbonden door een draad, zoals een paar Bluetooth-headsets. Nou dat is wat de AirPods zijn: een paar Bluetooth-headsets. Hoewel Apple een nieuw naadloos koppelingsproces heeft geïntroduceerd, is dit slechts een slimme Bluetooth-hoofdtelefoonoptie.

De Apple AirPods komen niet in de doos. Ze zijn een accessoire die €159,- kost. Het fijne is dat iCloud zodra ze zijn verbonden met je iPhone, die verbinding ook met je andere Apple-apparaten synchroniseert. Telefoon kopen? Klik dan eens op de link om er meer informatie over te lezen.

Hoe zit het met Bluetooth op de iPhone 7?

De iPhone 7 biedt ook Bluetooth, dus als je de Lightning-poort vrij wilt houden om op te laden, is er niets dat je ervan weerhoudt om een ​​gewone Bluetooth-hoofdtelefoon te gebruiken. Vindt je Bleutooth toch niet alles en wil je per se gebruik maken van normale oordopjes? Dan raden wij om te gaan kijken naar de Galaxy uitvoeringen van Samsung zoals de Galaxy S8 & Galaxy S9.

Er zijn ook geweldige koptelefoon waaruit je kunt kiezen – en als je al een Bluetooth-koptelefoon hebt, kun je deze met de iPhone 7 gebruiken zoals gewoonlijk. Wil je meer weetjes over de iPhone 7? Klik dan snel op de link om meer te weten te komen over de iPhone 7.

oordopjes iphone 7

Handige & leuke Video’s

Een paar super fijne weetjes voor de iPhone 7 eigenaren

De meeste gebruikers weten niet alles Je bent blij met je nieuwe iPhone 7 of iPhone 7 Plus, toch? Natuurlijk ben je dat! Het is een van de beste iPhones die Apple heeft gemaakt - bekijk onze Apple iPhone 7 review als je er nog steeds niet van overtuigd bent. Naast de...