Sim Only abonnementen vergelijken en bekijken in 2019

Bekijk gemakkelijk de beste en goedkoopste Sim Only abonnementen van 2019 en bespaar in 3 minuten.

Kinderlijk eenvoudig de beste Sim Only vergelijken

Sim only, je vraagt je misschien af wat dat eigenlijk is. Nou dat gaan we je direct vertellen want sim only is zo’n beetje de meest populaire abonnementsvorm voor mobiele telefonie in Nederland.

Gunstige tarieven en geen vast contract

De hoofdreden hiervoor zijn natuurlijk de gunstige tarieven die betaald worden voor een sim only abonnement.
Je ontvangt bij een sim only abonnement alleen een simkaart en geen toestel.

Oude toestel gewoon houden

Je blijft gewoon bellen met je bestaande toestel en je bespaart onnodige kosten. De ‘gratis’ telefoon die je ontvangt bij telefonie providers is natuurlijk niet echt gratis, en met een sim only abonnement kun je aanzienlijk lagere maandelijkse abonnementskosten realiseren zonder gedoe.

Goedkoopste Sim Only abonnement

Het vinden van een goedkoop sim only abonnement is tegenwoordig helemaal niet moeilijk meer. Toch zien we vaak dat mensen in de war raken door de vele aanbieders en soms onduidelijke simonly bundels

Gebruik daarom onze vergelijker om alle sim only abonnementen gemakkelijk met elkaar te vergelijken. Je kunt heel gemakkelijk je eigen filters en voorkeuren instellen om de beste simonly deals direct te zien

De beste sim only abonnementen vinden

Misschien ben je wel helemaal niet op zoek naar de goedkoopste simonly aanbieder maar wil je graag een uitgebreid pakket bij een vertrouwde telecomaanbieder. Iedereen heeft zijn eigen wensen.

Iedereen heeft een eigen voorkeur

De een belt erg veel en wil een onbeperkte belbundel, de ander wil graag een sim only onbeperkt internet bundel.

In onze vergelijker kun je heel gemakkelijk je eigen persoonlijke bundel samenstellen en kijken naar de providers die je dit pakket kunnen leveren.

Reviews Sim Only aanbieders

Mocht je graag nog meer achtergrondinformatie willen hebben over de verschillende telecom aanbieders dan raden we je aan om alle reviews even door te lezen om er achter te komen of de aanbieder bij je past.

Meest gekozen Sim Only abonnementen

Robin Mobile

Veel Nederlanders kiezen voor Robin Mobile omdat deze aanbieder erg vaak aantrekkelijke bundels en kortingen verstrekt aan haar klanten.Bij deze provider is er geen kredietcheck en betaal je  geen aansluitkosten. Kijk hier  direct naar alle aanbiedingen of lees de Robin Mobile review uit 2019.

Hollands Nieuwe

Hollands nieuwe is tegenwoordig vrij bekend geworden maar nog steeds een van de wat kleinere providers in Nederland. Je kunt bij Hollands nieuwe een abonnement combineren met prepaid waardoor je maandelijks een bundel met MB’s, minuten en smsjes ontvangt voor een vast bedrag. Bekijk hier direct alle aanbiedingen of lees de Hollands Nieuwe review uit 2019.

Ben

Ben is een bekende aanbieder van Sim Only pakketten. Ben is een zelfstandig opererend onderdeel van T-Mobile. Het bedrijf is in  1999 opgericht en verkoopt sinds 2010 losse toestellen. Je kunt bij Ben maandelijks opzegbare contracten afsluiten. Het is ook mogelijk om voordelige toestel abonnementen af te sluiten bij  Ben. Bekijk hier direct alle aanbiedingen of lees de BEN review uit 2019.

Meest gekozen Sim Only aanbiedingen

Simpel

Simpel is al actief vanaf 2007 en is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest voordelige merken op het gebied van simonly. Je hebt al diensten vanaf € 2,50 per maand en daarmee is de provider een van de goedkoopste aanbieders op de markt. Kijk hier  direct naar alle aanbiedingen of lees de Simpel review uit 2019.

Telfort

Iedereen kent Telfort tegenwoordig wel, het is een dochtermerk van de grote provider KPN en ook op de simonly markt worden er vaak aanbiedingen gelanceerd. Kijk hier  om direct naar alle aanbiedingen te gaan of lees de Telfort review uit 2019.

Vodafone

Vodafone is wereldwijd een van de grootste aanbieders op het gebied van simonly, je kunt er dan ook vanuit gaan dat er interessante aanbiedingen en acties worden gelanceerd. Kijk hier  om direct naar alle aanbiedingen te gaan of lees de Vodafone review uit 2019.  

Meest gekozen losse telefoons in combinatie met Sim-Only

iPhone X

De iPhone X is tegenwoordig alweer ingehaald door een aantal nieuwe modellen, dat betekent dus dat de aankoopprijs flink gedaald is en dat je een voordelige aankoop kunt doen in combinatie met een sim abonnement. Dit is natuurlijk een van de grootste redenen voor veel Nederlanders om snel hun slag te slaan op dit moment! Bekijk alle deals hier!

Samsung S7

De Galaxy S7 is natuurlijk al weer een paar jaartjes oud, maar dat maakt veel mensen niet uit want de specificaties van dit toestel zijn nog dik in orde. Nog belangrijker is natuurlijk de lage aankoopprijs, daardoor kun je een enorm voordelige slag slaan in combinatie met een simonly deal.

iPhone 7

De iPhone 7 is ook al weer wat jaartjes oud, dat maakt veel Nederlanders echter weinig uit want ook deze telefoon beschikt nog steeds over geweldige specificaties. In combinatie met een sim-only deal kun je super voordelig uit zijn op dit moment. Bekijk hier direct!

Sim Only vergelijken

✓ 100% onafhankelijk vergelijken

✓ De beste prijs voor je sim-only

✓ Met een paar clicks bespaar je direct

Meest gestelde vragen over Sim Only abonnementen

✓ 100% onafhankelijk vergelijken

✓ De beste prijs voor je sim-only

✓ Met een paar clicks bespaar je direct

Waarom voor Sim Only kiezen?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen bel je met een sim only abonnement veel goedkoper dan met een normaal abonnement.

Je zit nergens aan vast bij dit soort abonnementen

Je hoeft daarbij nergens vast te zitten aan een abonnement, want er zijn gelukkig meer dan genoeg aanbieders die maandelijks opzegbare abonnementen aanbieden.

Je hebt de totale vrijheid om te doen wat jij wil!

Een simonly abonnement biedt je daarbij alle vrijheid om te gaan en staan waar je ook maar wilt, je hebt daarbij ook nog eens lagere maandlasten en tenslotte blijf je ook nog met je oude telefoontoestel bellen.

Voor veel Nederlanders is simonly daarom een geweldige oplossing om de telefonie kosten te drukken.

Hoe werkt overstappen met Sim-only abonnementen?

Het overstappen en vergelijken van sim only aanbieders, het begint steeds normaler te worden. En dat is zo gek nog niet, want je kunt heel gemakkelijk kosten besparen.

Als je huidige contract namelijk is afgelopen dan kun je bij iedere andere aanbieder natuurijk weer een nieuw contract tekenen.

Het is slim om altijd zelf te verlengen!

Je kunt je sim only abonnement natuurlijk ook verlengen, zorg er dan wel voor dat je je nieuwe abonnement actief verlengt en daarmee een nieuw (verbeterd) abonnement afsluit.

Het kan namelijk zo zijn dat de sim only provider het abonnement stilzwijgend verlengt, en nieuwe abonnement kan op deze manier stiekem behoorlijk duur worden.

Normaal abonnement overstappen

Als je nog een normaal abonnement hebt met een toestel dan kun je overwegen om een sim only abonnement af te sluiten als je telefoon nog goed werkt.

Het kan behoorlijk wat schelen ten opzichte van je mobiele abonnement. Maak een vergelijking en kijk direct wat je aan maandelijkse kosten kunt besparen, het kost je helemaal niets.

Is Sim Only voor iedereen geschikt?

Natuurlijk, iedereen die graag goedkoper wil bellen of internetten en nog een goed werkend toestel heeft kan direct een goedkoop sim abonnement afsluiten. Het komt ook veel voor dat mensen een losse telefoon aanschaffen i.c.m. een simonly aanbieding.

Goedkoop of onbeperkt Sim-Only kiezen?

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om een abonnement te vinden dat bij je past. Zo kun je onbeperkt internetten of bellen, tegenwoordig wordt er bijna geen gebruik meer gemaakt van de prepaid simkaarten omdat goedkope sim only abonnementen een perfecte oplossing zijn voor veel consumenten.

De contractduur 

Elke simonly provider heeft zijn eigen voorwaarden bij goedkope sim only abonnementen. Bij actietarieven worden vaak contracten voor twee jaar afgesloten, je krijgt dan uiteraard de grootste korting op je bundel.

We zien echter steeds meer mensen kiezen voor een maandelijks contract omdat je nergens aan vast zit, daarbij kun je iedere maand je abonnement aanpassen waardoor je volledige controle hebt over je maandelijkse kosten.

Vallen alle merken van Sim-Only onder dezelfde providers?

Alle Sim only aanbieders vallen onder 3 grote providers
In Nederlands is het zo dat alle aanbieders uiteindelijk onder 3 grote providers vallen. T-Mobile, Vodafone en KPN. Alle andere aanbieders zijn submerken die aangesloten zitten op het grote netwerk van de 3 eerder genoemde providers.

Deze simonly aanbieders horen bij elkaar

Robin Mobile, Simyo, Youfone en Telfort maken bijvoorbeeld gebruik van het KPN netwerk. Ben, TELE2 en Simpel maken gebruik van het T-Mobile netwerk en HollandsNieuwe is weer een dochter van Vodafone.

GSM900 Netwerk

Als je wil weten wie de beste aanbieder is met het beste netwerk is het dus handig om bovenstaande informatie even op te slaan. KPN maakt bijvoorbeeld als enige gebruik van een GSM900 netwerk.

GSM1800 Netwerk

Andere aanbieders zoals T-Mobile en Vodafone zitten op een GSM1800 netwerk met een lagere frequentie hebben. Het verschil zit hem dus in de netwerkfrequentie. Het is namelijk zo dat een GSM900 netwerk een sterker en doordringender bereik heeft dan een GSM1800 netwerk. Daardoor is de ontvangst van KPN in grote gebouwen en afgelegen locaties over het algemeen het beste.

Hoeveel aansluitkosten betaal je bij elke provider?

Als je een nieuwe sim only abonnement afsluit heb je bij bijna elke provider aansluitkosten. Deze kosten kunnen behoorlijk variëren van € 9,95 tot 25 euro. De aansluitkosten worden opgeteld bij de eerste maandfactuur, ook kan het zijn dat je de aansluitkosten direct moet betalen bij je bestelling. 

Als je een nieuwe sim only abonnement afsluit heb je bij bijna elke provider aansluitkosten. Deze kosten kunnen behoorlijk variëren van € 9,95 tot 25 euro. De aansluitkosten worden opgeteld bij de eerste maandfactuur, ook kan het zijn dat je de aansluitkosten direct moet betalen bij je bestelling. 

Het kan zijn dat je sim only provider een andere naam gebruikt voor aansluitkosten, het kan namelijk ook zijn dat ze het hebben over ‘eenmalige kosten’ of ‘administratiekosten. Als je al klant bent bij een provider en een nieuw abonnement afsluit hoef je over het algemeen geen aansluitkosten te betalen. 

 • Youfone – € 9,95
 • Tele2 – € 15,-
 • Simyo – € 14,99
 • Ben – € 14,95 
 • T-Mobile – Tijdelijk geen aansluitkosten
 • KPN – € 25,-
 • Hollandsnieuwe – Tijdelijk geen aansluitkosten 
 • Telfort – € 20,-
 • Robin Mobile – Geen aansluitkosten
 • Vodafone – € 25,-

Hoe kun je Sim Only vergelijken?

Het vergelijken van een sim only abonnement begint altijd met het bekijken van je belgedrag en hoeveel data je op het internet gebruikt.

Kijk altijd naar je werkelijke verbruik van de laatste maanden om te kijken hoe je nieuwe simpakket er uit moet zien.

Vergelijk je gemiddelde verbruik

 • Neem een gemiddelde van je belminuten en data om een goed beeld te krijgen hoeveel je maandelijks verbruikt.
 • Vul de gegevens in de vergelijker in en je weet direct of je maandelijks kunt besparen op je sim only abonnement.

Ben je nog een prepaid gebruiker en wil je graag simonly vergelijken? Geen probleem, ga na hoeveel beltegoed je maandelijks koopt en tereken de tarieven van de prepaid aanbieder terug op basis van je beltegoed.

Als het goed is het je dan een goed beeld van de belminuten en kun je deze invoeren in de simonly vergelijker.

Waarom Sim Only vergelijken?

Omdat het bizar eenvoudig is, geen tijd kost en je natuurlijk een gemakkelijke besparing kan realiseren.

Daarbij heb je met enkele klikken op de muis inzicht in alle mogelijkheden en maandelijkse kosten voor een sim only abonnement.

Het gebruik van de vergelijker volledig gratis en kan je honderden euro’s per jaar schelen.

Maar hoe zit het eigenlijk met verlengen en overstappen bij de vergelijking? Lees snel verder om daar achter te komen

Nieuw Simonly abonnement of verlengen?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet tevreden bent over je huidige provider.

Het is dan logisch dat je graag een overstap maakt naar een andere provider. Dit is vaak mogelijk mits de contractperiode dit toelaat.

Betere voorwaarden & tarieven

Het kan ook zo zijn dat je graag wil overstappen omdat er betere voorwaarden en tarieven worden gehanteert bij andere aanbieders, ook dan kun je kiezen voor een nieuw sim only abonnement.

De beste aanbiedingen op rij

Tegenwoordig is het verschil tussen de aanbieders kleiner geworden, een sim only 4g abonnement is de standaard geworden en het aanbod bij kleine en grote aanbieders is groot en divers geworden. Begin direct met vergelijken om de beste aanbiedingen meteen te zien.

Wat zijn de voordelen van een Sim Only abonnement ten opzichte van een normaal abonnement?

Sim Only voordelen

Het gebruik van een sim only abonnement heeft nog een paar grote voordelen in vergelijking met telefoonabonnementen. Het aanbod van simonly is namelijk stukken groter, een aantal bekende namen in de simonly wereld zijn bijvoorbeeld Simyo, Simpel en Youfone. Deze aanbieders bieden goedkope en unieke sim only aan.

Simonly is vaak aantrekkelijk, en vaak in de aanbieding

In veel gevallen is het dan ook aantrekkelijker om een simonly abonnement af te sluiten en het toestel los te kopen. Daarbij heeft een simonly abonnement een behoorlijk flexibele looptijd. Je kunt namelijk altijd een contract aangaan van een of twee jaar.

Daarbij kun je ook nog kiezen voor verschillende aanbieders die maandelijks opzegbare contracten aanbieden.
Je kunt je simonly bundel dus maandelijks aanpassen, ook qua verbruikt.

Denk je meer belminuten nodig te hebben of heb je wellicht teveel filmpjes gestreamed? Dan pas je gewoon even je bundel aan en klaar is kees.

Is simonly geschikt voor mij?

Natuurlijk, sim only aanbiedingen zijn geschikt voor iedereen in Nederland. Je moet alleen een ding willen, en dat is maandelijks minder geld kwijt willen zijn aan mobiele telefonie.

Iedereen heeft zo zijn reden om een keuze te maken

Veel mensen geven ook aan ons aan dat ze helemaal geen toestel willen aanschaffen omdat ze vastzitten aan een abonnement.

Je ziet het al, iedereen heeft zijn eigen wensen en behoeften. De een belt nu eenmaal vaker dan de ander, maar gelukkig is er voor iedereen een passend aanbod van simonly aanbiedingen te vinden.

Verschil Sim Only & Abonnement

Zoals we hebben besproken is een simonly abonnement niets anders dan een los abonnement zonder bijgeleverd toestel. Je blijft daardoor bellen met je eigen telefoon en je betaalt geen maandelijkse kosten aan een provider.

Betaal voor wat je gebruikt

Bij een simonly abonnement betaal je ook alleen voor de aansluiting op het netwerk dat je gebruikt.

Je hebt verschillende soorten belmonuten, smsjes en MB’s, deze diensten worden aangeleverd om een losse simkaart die je vervolgens zelf in een simlockvrij toestel kunt plaatsen

Wat zijn de beste aanbieders op dit moment?

Er zijn 5 aanbieders die momenteel gebruik maken van een simonly abonnementstructuur met maandelijkse opzegtermijn. Deze aanbieders zorgen er voor dat je contract vanaf het begin maandelijks opzegbaar is. De 5 aanbieders op een rijtje:

– Ben
– Robin Mobile
– Simyo
– Tele2
– Youfone

Vaak is het wel zo dat het maandelijks opzegbaar abonnement doorgaans wat duurder is dan een abonnement met een langere looptijd. Voor alle Sim only aanbieders geldt dat na de afloop van je contract (wat meestal 1 tot 2 jaar loopt) ook een opzegtermijn van 1 hele maand geldt. Ook dan kan je dus makkelijk maandelijks opzeggen.

Wat komt er uit de test van de consumentenbond?

De Consumentenbond en sim only is de afgelopen jaren een populaire combinatie. Er wordt regelmatig onderzocht welke sim-only provider nu het beste is.

De consumentenbond test op basis van verschillende criteria elke aanbieder. Simyo komt vaak terug als een van de best geteste sim only aanbieders.

Maar ook grote spelers zoals KPN en T-Mobile scoren behoorlijk hoog in de test van de consumentenbond. Sowieso doen Nederlandse aanbieders het al erg goed. Elke aanbieder scoort minimaal een 7. Er zijn behoorlijk wat aanbieders maar Simyo en KPN steken er echt bovenuit met een 8 of hoger.

Hoe zit het met de levertijd van mijn Sim Only abonnement?

Als we kijken naar de levertijd van sim only abonnementen kunnen we stellen dat het verschilt per provider. Doorgaans kun je binnen 5 werkdagen je levering verwachten.

Als je je bestelling hebt geplaatst wordt deze verwerkt door je provider en wordt je simkaart op de post gedaan. Als je geen nummerbehoud hebt aangevraagd, kun je je nieuwe simkaart na bezorging direct in je telefoon stoppen en gaan gebruiken.

Levertijd met nummerbehoud

Als je gekozen hebt voor nummerbehoud kan het iets langer duren voordat je simkaart wordt opgestuurd. Het fijne is wel dat je provider het nummer zal omzetten naar je nieuwe simkaart, daarna neemt de provider contact met je op om door te geven of alles gelukt is.

Hoe zit het met nummerbehoud?

Zodra je overstap van sim only provider is het wel zo handig als je je bestaande 06-nummer kunt behouden. Gelukkig is dit tegenwoordig wettelijk geregeld waardoor je bij alle providers gratis gebruik kunt maken van nummerbehoud. Je hoeft hier niet eens iets voor te doen, want je provider regelt dit helemaal automatisch.

De Sim only provider regelt alles voor je

De provider zorgt er voor dat je contract wordt opgezegd. Stap je over van provider, dan wil je uiteraard wel je bestaande 06-nummer behouden. Die mogelijkheid is wettelijk geregeld, en zodoende kun je bij alle providers gratis gebruikmaken van nummerbehoud.

Je nieuwe provider zal dit helemaal voor je regelen. Je huidige contract wordt opgezet en je laat weten op welk moment je nummer uiteindelijk overgezet wordt.

Je hoeft eigenlijk maar op 1 ding te letten, zorg er voor dat je het nummerbehoud zeker 2 maanden voor het einde van je contract aanvraagt.

Waar moet ik op letten bij al die speciale sim only deals?

Er is wel het een en ander veranderd in de sim-only wereld. Tegenwoordig sluit je namelijk altijd een sim-only abonnement af, als je er voor kiest om een abonnement te nemen met een toestel dan betaal je daar een maandelijks bedrag voor de telefoon bij.

Het is dus zo dat je bij een sim only abonnement belt met je eigen telefoon terwijl je bij een telefoonabonnement er een telefoon bij koopt, deze telefoon wordt in termijnen afbetaald.

Je betaalt dan maandelijks voor zowel je abonnement als de telefoon, en je kunt je voorstellen dat dat een stuk duurder is.

Let op de simonly actietarieven

Een bepaald actietarief kan namelijk vervallen, en dan kunnen de maandelijkse kosten ineens flink stijgen.

Daarom is het verstandig om goed up-to-date te blijven over alle prijswijzigingen, een cadeau lijkt soms leuk maar kan je achter duur komen te staan.

Afloop van contract & kosten

Het kan zijn dat de prijs van je abonnement gaat stijgen. Vaak krijg je een fikse korting in de eerste maanden van je contract maar na verloop van tijd lopen deze acties natuurlijk af.

Stap op tijd over

Het is in veel gevallen slim om na afloop van het contract over te stappen. Als je dit niet doet wordt je abonnement automatisch verlengd.

Als je in het begin een korting kreeg ben je die direct kwijt, wees daarom geen dief van je eigen portemonnee en slag je slag bij de aantrekkelijke sim only deals.

Wat als ik een kapot toestel heb?

Je kent het wel, je hebt net een nieuwe telefoon en na 6 maanden is hij alweer kapot. Maar wat moet je dan precies doen? Het sneuvelen van een smartphone komt bij zowel telefoonabonnementen als simonly abonnementen voor. Een telefoon die kapotgaat kan natuurlijk iedereen overkomen, en leuk is het in ieder geval nooit.

Simonly is vaak lekker flexibel

Het voordeel dat je met simonly hebt is dat je in iedere geval niet blijft betalen voor een telefoon die niet meer werkt. Daarnaast kun je ook veel flexibeler schakelen met je simonly abonnement door de gunstige opzegtermijn. Zo beperk je het risico aanzienlijk.

Simonly met maandelijks opzegbaar abonnement?

Zoals je hebt kunnen lezen zit je met een maandelijks opzegbaar abonnement zit je nergens aan vast. Je kunt je simonly contract op ieder moment opzeggen. Daardoor blijf je flexibel en profiteer je van voordelige sim only tarieven.

Wat als ik over mijn bundel ga?

Het kan natuurlijk voor komen dat je een keer over je bundel heen gaat. Dat is natuurlijk niet altijd zo maar sommige maanden gebruik je eenmaal meer belminuten of internet. Soms kun je daar van schrikken, zeker als het nog vroeg in de maand is. Maar wat gebeurt er eigenlijk als je halverwege de maand al je belminuten, sms’jes en MB’s er al doorheen hebt gejaagd?

Vaak wordt je bundel duurder of wordt je internetsnelheid verlaagd

Als je al langer gebruik maak van dit soort bundels weet je dat de tarieven erg gunstig zijn zolang je binnen je bundel blijft, als je daar overheen gaat wordt het in veel gevallen een stuk duurder. De kosten die bovenop je bundel komen zijn dus een stuk duurder, ook zijn er diverse providers die de laadsnelheid van je internet verlagen.

Sommige providers sluiten je af

Veel providers kiezen er ook voor om de bundel volledig uit te schakelen, je krijgt dan te maken met de zogenoemde OP=OP regeling. Je kunt dan geen gebruik meer maken van je bundel. Wil je weer beschikken over je bel of internetbundel? Dan moet je een extra bundel aanschaffen om weer gebruik te kunnen maken van je normale diensten.

Zijn er providers die geen kredietcheck doen?

Er zijn een aantal sim only providers die geen creditcheck uitvoeren. De providers die dit niet doen zijn Simpel, hollandsnieuwe, Robin Mobile en YouFone. Maar wat is een creditcheck nu eigenlijk en waar moet ik rekening mee houden?

Een kredietcheck is vrij simpel, providers kijken of je wel kredietwaardig bent en controleren of je je maandelijkse verplichtingen wel kunt betalen. Als je in het verleden problemen hebt gehad met het betalen van je telefoonrekening kan het zijn dat een sim only provider er voor kiest om je niet te accepteren.

Als je geregistreerd staat als wanbetaler is dit gelukkig niet voor altijd, als je je schulden hebt afbetaald wordt het kruisje achter je naam verwijderd, dit kan overigens wel enige tijd duren.

Lees reviews over alle verschillende SIMOnly providers

✓ 100% onafhankelijk vergelijken

✓ De beste prijs voor je nieuwe simonly

✓ Met een paar clicks bespaar je direct

Blogs met nieuwtjes over Sim-Only Abonnementen

✓ 100% onafhankelijk vergelijken

✓ Beste prijs voor je nieuwe simonly

✓ Met een paar clicks bespaar je direct

Ben heeft het sim only aanbod vernieuwd

Ben heeft zijn sim only aanbod veranderd De provider Ben, die als een malle groeit in populariteit, heeft zijn aanbod compleet vernieuwd. De beloftes op het gebied van de bundels zijn flink veranderd, en wij leggen even uit wat dit veranderd aan de abonnementen en wat...

Ben is weer bezig met de prijsbewust weken

Ben prijsbewust weken Ook dit jaar houdt ben weer de prijs bewust weken, tot en met 31 Mei hebben ze weer lagere prijzen bij hun abonnementen. Hierbij biedt de provider je bijna twee keer aan internetdata aan voor dezelfde prijs. Daarnaast hebben ze ook nog de...

Trend van sim only abonnementen in de afgelopen jaren

Elk jaar passen telecomproviders hun prijzen aan van hun sim only abonnementen, zo ook het afgelopen jaar. In dit artikel nemen we een kort kijkje naar de grootste veranderingen ten opzichte van 2016 en waar je het beste rekening mee kan houden met het kiezen van een...

Senioren kiezen voor Sim Only abonnementen

Senioren en een sim only abonnement Meer en meer senioren kiezen ervoor om een sim only abonnement af te sluiten. Waar het vroeger heel normaal was voor senioren om een prepaid kaart te halen voor hun mobiele telefoon, zien we tegenwoordig dat ook zij steeds meer...

Hoe kun je het meeste uit je Sim Only abonnement halen?

Besparen op de maandelijkse telefonie kosten De beste manier om te besparen op je belkosten, is door een sim only abonnement te nemen. Steeds meer mensen zijn aan het overstappen naar sim only. Op vergelijk mobiele telefoon geven we je extra informatie en helpen we je...

Sim Only vergelijken gemakkelijker door nieuwe reclame regels

Verandering in de telecom wereld Er is veel veranderd in de telecom wereld de afgelopen jaren. Prepaid verdwijnt en sim only wordt steeds populairder. Deze veranderingen hadden tot dusver weinig invloed op de Sim Only abonnementen, het zijn vooral de...