Ben heeft het sim only aanbod vernieuwd

by | 4 Oct 2018 | Ben, Sim Only |

Ben heeft zijn sim only aanbod veranderd

De provider Ben, die als een malle groeit in populariteit, heeft zijn aanbod compleet vernieuwd. De beloftes op het gebied van de bundels zijn flink veranderd, en wij leggen even uit wat dit veranderd aan de abonnementen en wat er nieuw is. Waar Ben voorheen internetbundels aanbood die liepen van 500 MB tot 5 GB, hebben ze er nu voor gekozen om databundels aan te bieden van 1000 MB, 2000 MB, 4000 MB en 6000 MB.

ben simkaart
benabbo

De belangrijkste aanpassingen in de sim only bundels

Als je kijkt naar wat ben eerst aanbood, valt je meteen op dat de bundels van 500MB en 5GB uit het pakket zijn gehaald. Gelukkig hebben ze in plaats van het 5GB pakket er nu voor gekozen om het pakket van 6GB aan te bieden voor dezelfde prijs. Hierdoor krijg je dus een extra gigabyte aan internet voor dezelfde prijs, dat is toch een mooie meevaller.
Daarnaast is er de sim only bundel van 2500 MB weggehaald uit de pakketten en vervangen door een bundel van 2GB. Deze is weliswaar 1 euro 50 goedkoper, maar scheelt per MB’s niet zoveel in de prijs.

Daarbij heb je  ook nog de bundels waarbij je geen gebruik kan maken van het internet, en een bundel van 1000 MB (wat op dit moment dus de kleinste internetbundel is) die allebei niet in prijs zijn gestegen of gedaald.

Het verschil op je eindfactuur

Als je kijkt naar wat ben eerst aanbood, valt je meteen op dat de bundels van 500MB en 5GB uit het pakket zijn gehaald. Gelukkig hebben ze in plaats van het 5GB pakket er nu voor gekozen om het pakket van 6GB aan te bieden voor dezelfde prijs. Hierdoor krijg je dus een extra gigabyte aan internet voor dezelfde prijs, dat is toch een mooie meevaller voor bij je telefoon.
Daarnaast is er de bundel van 2500 MB weggehaald uit de pakketten en vervangen door een bundel van 2GB.

Deze is weliswaar 1 euro 50 goedkoper, maar scheelt per MB’s niet zoveel in de prijs.
Daarbij heb je  ook nog de bundels waarbij je geen gebruik kan maken van het internet, en een bundel van 1000 MB (wat op dit moment dus de kleinste internetbundel is) die allebei niet in prijs zijn gestegen of gedaald.

Handige & leuke Video’s

Ben is weer bezig met de prijsbewust weken

Ben prijsbewust weken Ook dit jaar houdt ben weer de prijs bewust weken, tot en met 31 Mei hebben ze weer lagere prijzen bij hun abonnementen. Hierbij biedt de provider je bijna twee keer aan internetdata aan voor dezelfde prijs. Daarnaast hebben ze ook nog de...

Prepaid lijdt door groei Sim Only

Meer Sim Only abonnementen De laatste jaren is er toch wel bijzondere groei geweest op het gebied van Sim Only abonnementen, dit is toch best bijzonder omdat je zou denken dat steeds meer mensen kiezen voor een nieuw model telefoon met daarbij een abonnement. Toch...

Trend van sim only abonnementen in de afgelopen jaren

Vind alle informatie over prijswijzigingen van sim only abonnementen hier Elk jaar passen telecomproviders hun prijzen aan van hun sim only abonnementen, zo ook het afgelopen jaar. In dit artikel nemen we een kort kijkje naar de grootste veranderingen ten opzichte van...

Senioren kiezen voor Sim Only abonnementen

Senioren en een sim only abonnement Meer en meer senioren kiezen ervoor om een sim only abonnement af te sluiten. Waar het vroeger heel normaal was voor senioren om een prepaid kaart te halen voor hun mobiele telefoon, zien we tegenwoordig dat ook zij steeds meer...