De beste telefoon abonnement vinden & reviews lezen over alle telecom aanbieders in 2018?

Bekijk gemakkelijk de beste mobiele telefoon en telefoonabonnementen aanbieders van november 2018 en bespaar in 5 minuten

Telecom, er is ook zo veel keuze

Klopt inderdaad, daarom hebben we voor jou alle aanbieders overzichtelijk bij elkaar geplaatst. Je kan nu makkelijk alle aanbieders met elkaar vergelijken. Pas de voorkeuren aan zodat wij de beste aanbieders voor jou kunnen filteren. 

Wat vinden andere mensen van de aanbieders?

Als jij graag een review wilt lezen over de aanbieder druk dan op de oranje knoppen op de pagina. Als je de aanbieder direct wilt vergelijken klik dan op de vergelijken button of ga direct naar onder in de pagina om de vergelijker te gebruiken.

Ga altijd voor een telecom aanbieder die te vertrouwen is

No worries, al onze telecom aanbieders zijn te vertrouwen. Je kan altijd zelf reviews lezen van de verschillende aanbieders.

Uit 10

KPN

KPN behoort tot één van de grootste telefonie providers van Nederland, het is de grootste leverancier van mobiele telefoon abonnementen in Nederland. Wanneer je kiest voor deze provider geniet je van het beste netwerk dat er is en heb je zelfs in de kleinste achterhoekjes van ons land een goed bereik.

Bent u op zoek naar iets meer hulp en service dan kunt u eenvoudig terecht bij een van de vele KPN winkels in ons land. Ben je klant bij KPN dan kun je hier altijd gratis van gebruik maken, natuurlijk kun je ook telefonisch of via de mail contact met ze opnemen.

Uit 10

Simpel

Maak kennis met de mobiele telefonie aanbieder Simpel, ze zijn sinds 2014 onafhankelijk actief op de markt in Nederland. Ze staan vooral bekend om haar Sim Only abonnementen, ze zijn namelijk de goedkoopste aanbieders van telefonie abonnementen in Nederland. Voor €2,50 kun je er al verschillende diensten afsluiten. 

Ben je op zoek naar een goedkope aanbieder in de telecom markt dan is Simpel wellicht een hele geschikte aanbieder voor u. Druk op de button om achter alle voordelen van Simpel te komen.

Uit 10

Hollands Nieuwe

Ben je op zoek naar een betrouwbaar netwerk voor enorm scherpe prijzen? Wellicht is Hollands Nieuwe iets voor u! Deze telecom aanbieder is een dochterbedrijf van het gerenommeerde Vodafone waardoor je altijd zeker bent van een stabiel en sterk bereik.

Naast haar goedkope prijzen en stabiele netwerken onderscheid Hollands Nieuwe zich door het gehele verbruik bij elkaar te nemen. Wat houdt dit dan in? Je betaalt eenzelfde tarief binnen en buiten de bundel!

Uit 10

Vodafone

Maak kennis met de nummer 2 in de Nederlandse markt op het gebied van mobiele telefonie, Vodafone. De provider is onderdeel van de Vodafone Group, het grootste telecommunicatie bedrijf te wereld met een klantenaantal van 470 miljoen klanten. 

Vodafone is per 1 januari 2017 een samenwerking aan gegaan met Ziggo onder de naam VodafoneZiggo. Door deze samenwerking kunnen klanten van Vodafone gebruik maken van interessante combinatie voordelen. Een zeer betrouwbare en gerenommeerde telefonie provider!

Uit 10

Telfort

Telfort is een Nederlandse aanbieder van mobiele telefonie & internet en staan bekend om haar voordelige stuntprijzen. Opgericht in 1996 en in 2005 onderdeel geworden van de grote provider KPN. Je kunt kiezen voor een abonnement met telefoon, ook is het mogelijk om te kiezen voor Sim Only. 

Telfort is de enigste telecom aanbieder die een houdbaarheid van 3 maanden geeft op haar tegoeden. Een ander leuk feit van Telfort is dat een telefoongesprek na 10 minuten gratis wordt.

Uit 10

Ben

Maak kennis met Ben telefonie, het is een van de goedkoopste providers die gebruikt maakt van het betrouwbare T-Mobile netwerk. Ben heeft vaak acties met haar databundels, het kan zijn dat je data in een keer verdubbeld wordt. Ook zijn ze in 2016 uitgeroepen tot de beste mobiele provider van Nederland.

Uit 10

T – Mobile

T-Mobile is een zeer gerenommeerde telefonie aanbieder in Nederland, ruim 4 miljoen Nederlanders waren u voor. Waarschijnlijk ben je al bij ze aangesloten of heb je kennissen die dat zijn. T-Mobile is niet de goedkoopste op de markt, ben je hier naar op zoek? Ben is wellicht iets voor u, zij zijn de goedkopere variant van de diensten van T-Mobile. Kijk snel de review om achter alle voordelen en nadelen van T-Mobile te krijgen.

Uit 10

Robin Mobile

Robin Mobile is een van de nieuwkomers op de telefonie markt, ze staan bekend om haar abonnementen met onbeperkt bellen, MB’s en SMS’en tegen zeer voordelige tarieven. De provider is opgezet door Wilfred Rottier, die je misschien kent van de energieleverancier Orro Energie. Lees snel verder om erachter te komen of Robin Mobile de Robin Hood van de telefonie markt is.

Telefonie, online kan het lastig zijn…

Gelukkig geldt dat niet bij ons. Wij hebben de website zo ingericht dat jij eenvoudig en snel alle Telefonie aanbieders kan vergelijken. Je kan uiteraard ook voorkeuren instellen zodat het nog beter aansluit op jouw wensen.

Ik heb net een nieuwe telefoon

Geen zorgen, bij ons kan jij ook Sim Only aanbieders vergelijken. Ook hier kan jij jouw voorkeuren aanpassen. alle aanbieders hebben wij onder elkaar geplaatst en de Topdeal bovenaan gezet voor jou. Het aantal MB’s voor internet is ook apart in te stellen.