Huawei P20, een geweldige betaalbare smartphone

Oct 11, 2018 | Huawei P20, Huawei telefoons | 0 comments

Tegenwoordig wordt er steeds meer gebruik gemaakt van de Huawei smartphones, dit is ook niet raar door levering van kwalitatieve smartphones. Zo is het Chinese bedrijf nu op de proppen gekomen met de Huawei P20.

Met geweldige specificaties en een goedkope aankoopprijs. We hebben voor jou in dit artikel wat informatie beschreven over de P20 van Huawei.

huawei p20 betaalbaar

De P20-serie

Huawei komt in 2018 met alle toestellen die vallen onder de P20-serie. Het zijn dan ook de smartphones waar Huawei de aandacht op vestigt. Zo is de P20 Lite een zeer betaalbare smartphone, die perfect is weggelegd voor de beginnende gebruiker van smartphones.

Ben je geen beginnende gebruiker, dan kun je ook nog kiezen voor de P20 Pro. Deze smartphone is een upgrade van de P20 Lite en is uitgerust met drie cameralenzen. De P20 Pro is dan ook een perfecte smartphone voor de liefhebber van fotografie. Ook heb je nog de keus uit een Huawei P20, deze versie van de P20-serie wordt maar weinig aangeprijst door Huawei. Wij vinden dat dit P20 toestel, prima meekan met de rest van de toestellen.

Goede prijs- kwaliteitverhouding

Je krijgt de mogelijkheid om een Huawei P20 voor een lage prijs aan te schaffen. Zo kun je er nu al een aanschaffen voor maar € 488,-. Wij vonden de prijs- en kwaliteitverhouding in perfect balans. Zo krijg je de beschikking over een goed staaltje hardware met daarbij een opslaggeheugen van 128GB. Over het design valt ook niks te klagen. De telefoons in de P20-serie en dan zeker de P20 kan goed mee met de concurrentie.

Kleine nadelen

De P20 van Huawei maakt gebruik van Android 8.1 software, dit is de meest nieuwe versie van de android besturingssystemen. Huawei heeft wel wat aanpassingen gedaan aan de software van Android. Dit zorgt ervoor dat de overzichtelijke software van Android af en toe wat apart en visueel intens overkomt. Ook vonden we dat de software voor een beginnende gebruiker zonder ervaring met een Huawei, lichtelijk onduidelijk is. Het lijkt een beetje op de iOS software van Apple, maar je werkt met een android besturingssysteem, dit werkt dus niet echt goed samen.

Voordelen Huawei P20

Op deze nadelen na is de P20 van Huawei een geweldige telefoon. Zo krijg je een smartphone met een scherp en groot scherm van 5,8 inch. Dit scherm is zelfs te bekijken met een full-HD-resolutie. De camera en de snelle hardware ondanks de aanpassingen, die perfect werken en in elkaar overeen lopen.

Over de accu van de Huawei P20 is ook weinig over te klagen, zo kun je gemakkelijk anderhalve dag gebruik maken van een volledig opgeladen batterij. Uiteraard wordt hier ook een snelle adapter aan toegevoegd. Met deze adapter is het mogelijk om je accu 50% op te laden binnen een half uur tijd. Ook staat Huawei er bekend om regelmatig beveiligingsupdates uit te voeren voor de P20-serie. Zo ben je verzekerd van veiligheid tijdens gebruik van de Android software.

huawei p20 achterkant
huawei p20 lite voorkant

Handige & leuke Video’s

Huawei Telefoons vergelijken en bekijken

Huawei telefoons vergelijken en reviewen Bekijk gemakkelijk de beste Huawei telefoons en goedkoopste telefoonabonnementen van 2019 en bespaar in 5 minuten Meest gekozen Huawei telefoons & reviewsHuawei telefoons, een top optie in het middensegment Misschien ken je...