De release van de Samsung Galaxy S9 en S9+ is nu echt aanstaande

by | 25 Jul 2018 | Samsung Galaxy S9 | 0 comments

Het komt er bijna aan

We zijn iets meer dan een maand onderweg totdat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus worden onthuld op het Mobile World Congress. We weten al geruime tijd dat het algehele ontwerp van het mobiel duo niet veel zal verschillen van de S8-telefoons van 2017, maar in plaats daarvan enkele interne upgrades zullen ontvangen.

samsung s9
galaxy s9 vergelijken

Wat zijn de allergrootste veranderingen van de Galaxy S9?

Een van de grootste veranderingen heeft betrekking op het scherm. Hoewel Samsung opnieuw OLED-schermen voor het beeldscherm zal gebruiken, zullen ze Y-OCTA-technologie gebruiken (Youm On-Cell Touch AMOLED). Met deze technologie kan de aanraaksensor rechtstreeks in het display worden geïntegreerd, in plaats van een afzonderlijke laag te zijn. Door deze technologie te gebruiken, kan Samsung gewicht besparen en de S9-telefoons dunner maken, plus het moet wat meer aanslaggevoeligheid geven. Ook zijn de problemen van de S8 voor de vingerafdrukfunctie verholpen bij de nieuwe S9.

Samsung maakt gebruik van een nieuwe technologie in de Galaxy S9

Samsung zal ook SLP-hoofdborden (Substrate Like PCB) gebruiken in beide Galaxy S9-telefoons, waardoor de onderdelen van de printplaat minder worden, waardoor er elders in de telefoons ruimte vrij komt. Het is niet meteen duidelijk wat Samsung met de extra ruimte gaat doen, maar aangezien de grootte van de batterij al bijna is bevestigd, zal deze waarschijnlijk worden gebruikt voor extra koeling in plaats van een grotere voedingseenheid. De enige waarschuwing met de SLP-methode is dat deze alleen wordt gebruikt met door Exynos aangedreven apparaten en niet met de Qualcomm Snapdragon 845-variant die naar de VS zal gaan.

De camera van de Galaxy S9 en S9+

De camera op de S9 en S9 Plus een f / 1,5 diafragma heeft, een van de grootste op een smartphone. Eerder hadden de LG V30- en Huawei Mate 10 Pro-smartphones de grootste openingen gezien met f / 1.6, maar het S9-duo zal dat met f / 1.5 doen. Door het grotere diafragma kan meer licht worden binnengelaten, wat moet resulteren in foto’s van betere kwaliteit, vooral bij weinig licht. Meer lezen over de nieuwe S9 & mogelijkheden? Klik dan op de link.

Wat kunnen we nog verwachten van andere telefoons die uitkomen?

Dus hoewel Samsung de S9 en S9 Plus waarschijnlijk niet zo visueel aantrekkelijk maakt voor het S8-duo, zouden de geplande interne upgrades de huidige S8-bezitters kunnen rechtvaardigen om hun telefoon uit te schakelen voor het nieuwste model wanneer het in maart wordt gelanceerd. We hopen dan ook dat de speciale versies worden uitgebracht door Samsung.

Handige & leuke Video’s

De nieuwe Samsung S9 en S9+ en de vele mogelijkheden

Het nieuwe vlaggenschip van Samsung De nieuwe uitvoeringen van Samsung Galaxy S9 en de Galaxy S9+ zijn op het moment erg populair. Dit is vanwege de vele mogelijkheden die je hebt met deze nieuwe smartphone. Qua hardware en software zijn er veel nieuwe opties en leuke...

Tips en tricks voor de nieuwe Samsung S9 en S9+

Nieuwe modellen van Samsung in de Galaxy reeks Zoals jullie waarschijnlijk al gezien hebben zijn de nieuwe toestellen van Samsung weer uitgekomen, namelijk de Samsung Galaxy S9 en de S9+, maar weten jullie ook wat er allemaal mogelijk is met deze nieuwe smartphones?...

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.