De release van de Samsung Galaxy S9 en S9+ is nu echt aanstaande

Jul 25, 2018 | Samsung Galaxy S9 | 0 comments

Jul 25, 2018 | Samsung Galaxy S9 | 0 comments

We zijn iets meer dan een maand onderweg totdat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus worden onthuld op het Mobile World Congress.

We weten al geruime tijd dat het algehele ontwerp van het mobiel duo niet veel zal verschillen van de S8-telefoons van 2017, maar in plaats daarvan enkele interne upgrades zullen ontvangen.

samsung galaxy s9 release

Wat zijn de allergrootste veranderingen van de Galaxy S9?

Een van de grootste veranderingen heeft betrekking op het scherm. Hoewel Samsung opnieuw OLED-schermen voor het beeldscherm zal gebruiken, zullen ze Y-OCTA-technologie gebruiken (Youm On-Cell Touch AMOLED). Met deze technologie kan de aanraaksensor rechtstreeks in het display worden geïntegreerd, in plaats van een afzonderlijke laag te zijn.

Door deze technologie te gebruiken, kan Samsung gewicht besparen en de S9-telefoons dunner maken, plus het moet wat meer aanslaggevoeligheid geven. Ook zijn de problemen van de S8 voor de vingerafdrukfunctie verholpen bij de nieuwe S9.

Samsung maakt gebruik van een nieuwe technologie in de Galaxy S9

Samsung zal ook SLP-hoofdborden (Substrate Like PCB) gebruiken in beide Galaxy S9-telefoons, waardoor de onderdelen van de printplaat minder worden, waardoor er elders in de telefoons ruimte vrij komt. Het is niet meteen duidelijk wat Samsung met de extra ruimte gaat doen, maar aangezien de grootte van de batterij al bijna is bevestigd, zal deze waarschijnlijk worden gebruikt voor extra koeling in plaats van een grotere voedingseenheid.

De enige waarschuwing met de SLP-methode is dat deze alleen wordt gebruikt met door Exynos aangedreven apparaten en niet met de Qualcomm Snapdragon 845-variant die naar de VS zal gaan.

De camera van de Galaxy S9 en S9+

De camera op de S9 en S9 Plus een f / 1,5 diafragma heeft, een van de grootste op een smartphone. Eerder hadden de LG V30- en Huawei Mate 10 Pro-smartphones de grootste openingen gezien met f / 1.6, maar het S9-duo zal dat met f / 1.5 doen. Door het grotere diafragma kan meer licht worden binnengelaten, wat moet resulteren in foto’s van betere kwaliteit, vooral bij weinig licht. Meer lezen over de nieuwe S9 & mogelijkheden? Klik dan op de link.

Wat kunnen we nog verwachten van andere telefoons die uitkomen?

Dus hoewel Samsung de S9 en S9 Plus waarschijnlijk niet zo visueel aantrekkelijk maakt voor het S8-duo, zouden de geplande interne upgrades de huidige S8-bezitters kunnen rechtvaardigen om hun telefoon uit te schakelen voor het nieuwste model wanneer het in maart wordt gelanceerd. We hopen dan ook dat de speciale versies worden uitgebracht door Samsung.

galaxy s9 snapdragon 845
galaxy s9 release aanstaande

Handige & leuke Video’s

Blijft de Samsung Galaxy A3 bestaan in 2018?

Het is nu bijna 5 jaar geleden dat Samsung de eerst Galaxy A-serie uitbracht, destijds voor veel mensen een ideaal en gebruiksvriendelijk toestel. De Galaxy A modellen lijken sprekend op de duurdere en exclusievere Galaxy S modellen. Toch kunnen we de A-serie van...

Samsung Telefoons vergelijken en bekijken

Samsung telefoons vergelijken en reviewen Bekijk gemakkelijk de beste Samsung telefoons en goedkoopste telefoonabonnementen van November 2018 en bespaar in 5 minutenMeest gekozen Samsung telefoons & reviewsIedereen kent de Samsung telefoons Iedereen kent de...

De nieuwe Samsung S9 en S9+ en de vele mogelijkheden

De nieuwe uitvoeringen van Samsung Galaxy S9 en de Galaxy S9+ zijn op het moment erg populair. Dit is vanwege de vele mogelijkheden die je hebt met deze nieuwe smartphone. Qua hardware en software zijn er veel nieuwe opties en leuke functies. Lees snel verder als je...

Tips en tricks voor de nieuwe Samsung S9 en S9+

Nieuwe modellen van Samsung in de Galaxy reeks Zoals jullie waarschijnlijk al gezien hebben zijn de nieuwe toestellen van Samsung weer uitgekomen, namelijk de Samsung Galaxy S9 en de S9+, maar weten jullie ook wat er allemaal mogelijk is met deze nieuwe smartphones?...

De nieuwe S8 met vele mogelijkheden

Het nieuwe toestel van Samsung In de nieuwe S8 zijn weer vele nieuwe mogelijkheden gestopt door Samsung, deze mogelijkheden zitten soms iets te goed verstopt om ze te kunnen vinden. Wij hebben daarom voor jou uitleg en tips op een rijtje gezet hoe je het makkelijkst...