Samsung Galaxy S8 & S8 + Review | Bekijk & Vergelijk alle aanbieders

Maak kennis met misschien wel de beste telefoon ooit gemaakt door Samsung, de Samsung Galaxy S8. Ben je op zoek naar alle informatie over de nieuwe Samsung S8? Zoek dan niet verder, je bent op de goede plek aangekomen! We hebben een gedetailleerde Samsung Galaxy S8 review geschreven, hierin worden alle Samsung S8 specificaties beschreven.

Naast de Galaxy S8 is er ook de Samsung S8 Plus, dit toestel heeft een groter scherm van maar liefst 6,2 inch en beschikt over het unieke ‘ifinity display’. Door het unieke beeldscherm zijn de randen minimaal, 80% van de voorkant wordt namelijk ingenomen door het display. Daarentegen zijn de hardware en het design van beide toestellen identiek. Wanneer je op zoek bent naar de Galaxy S8 of Galaxy S8 Plus dan raden wij het je aan om deze Samsung S8 review eens door te lezen. Ben je op zoek naar een ouder of juist nieuwer model? Lees dan Galaxy S7, Galaxy S9 of Galaxy A3.

Schermgrootte S8

5.8 inch
2960×1440 pixels

Camera resolutie s8

12 megapixels

Interne opslag s8

64 GB

Besturingssyteem s8

Android 7.0 (Nougat)

Schermgrootte s8+

6.2 inch
2960×1440 pixels

Camera resolutie s8+

Dual 12 megapixels

Interne opslag s8+

64 GB

Besturingssyteem s8+

Android 7.0 (Nougat)

Samsung S8 (+) vergelijken

Wellicht heb je al eerder wat onderzoek gedaan naar de Samsung Galaxy S8 specs en wil je je nieuwe telefoon direct inwijden, dit wil je natuurlijk wel voor de beste prijs. Ben je nog niet helemaal overtuigd van de Samsung S8 lees dan vooral nog even door op deze pagina, werkelijk alle aandachtspunten, minpunten en pluspunten staan hieronder beschreven!

Check hier de Samsung Galaxy S8 abonnement prijs. Alleen op zoek naar de Samsung Galaxy S8 los toestel? Dit is ook mogelijk, druk op de link en ga ervandoor met de voordeligste prijzen!

Samsung S8 & Samsung S8+ specs

Leuk dat je verder leest! Zoals je wellicht hierboven al hebt kunnen zien hebben we al kort wat belangrijke Samsung Galaxy S8 specificaties benoemt. We gaan nog veel meer met je bespreken, zowel de positieve als negatieve punten van beide toestellen.

Zo gaan we het bijvoorbeeld hebben over het unieke en innovatie beeldscherm van de Galaxy S8, de software en bijbehorende functies, prijzen, de accu en batterijduur en niet te vergeten de weerzinwekkende camera!

samsung galaxy s8 plus los toestel

De Galaxy S8 display, beeldschoon

Wij zijn van mening dat de Samsung Galaxy S8 behoort tot één van de mooiste smartphones ooit. Iedereen heeft natuurlijk een eigen smaak maar wij weten zeker dat het unieke infinity display zeker in de smaak valt.

Zeer innovatief met een blik op de toekomst, wij weten zeker dat dit soort beeldschermen standaard worden op alle toestellen. Oudere modellen van veel merken, ook de oudere varianten van de Samsung Galaxy reeks, vallen in het niet met het beeldschone display van de Samsung Galaxy S8.

Een belangrijker punt waar we naar moeten kijken wanneer we het hebben over de display is de kwaliteit. Zoals we gewend zijn van Samsung is het scherm van top kwaliteit, er wordt gebruik gemaakt van een amoled scherm en biedt een intense kleurervaring met enorm helder beeld.

Ook de strijd met de zon is gewonnen, je kent het wel, je scherm niet meer kunnen zien door de felle zon. Dit is verleden tijd met de infinity display van de Galaxy S8 en S8 Plus, een punt waar de concurrentie blijft steken.

Natuurlijk is de blauwlichtfilter uit de Samsung Galaxy S7 niet achter gebleven, dim je helderheid in de nachturen voor een natuurlijke rust aan de ogen. Al met al hebben wij niet echt negatieve punten kunnen ontdekken aan de display van beide toestellen. Wellicht had je al ontdekt dat het formaat van de Samsung S8+ display groter is, het design en hardware zijn verder identiek!

samsung s8 edge

Afwijkende beeldverhoudingen, een negatief puntje?

De Galaxy S8 display heeft misschien toch nog een negatief punt, door het infinity display is er een afwijkende beeldverhouding van 18,5 bij 9. Omdat de rand bijna wegvalt door het display zijn ze namelijk smaller dan andere smartphones. Dit is in principe geen probleem maar er zijn nog wel ontwikkelaars die hun Android apps moeten schalen aan de nieuwe beeldverhouding van de Samsung Galaxy S8.

Google heeft haar ontwikkelaars en partners benadrukt dat dit in aanzienbare tijd moet gebeuren, helaas heeft nog niet iedereen dit opgevolgd en zul je bij sommige apps tegen rare verhoudingen aanlopen. Je zult in dit geval zwarte balken aan de bovenkant en onderkant zien verschijnen.

De kwaliteit zal hier niet onder lijden en blijft een maximale resolutie van 2960 bij 1440 pixels behouden, dit wordt door Samsung zelf ook wel WQHD+ genoemd. In de standaard modus wordt deze resolutie iets verlaagt naar 2220 bij 1080 pixels, dit scheelt enorm op de batterijduur en je zult het verschil met je blote oog niet kunnen ontdekken.

De hoge resoluties komen vooral van pas wanneer je virtual reality spellen wilt spelen. Zeer makkelijk aanpasbaar in de instellingen, je kunt de resolutie zelfs nog meer verlagen voor een langere batterijduur.

samsung galaxy s8 edge

Het design van de Samsung Galaxy S8 & S8+

Als we de Samsung Galaxy S8 gaan vergelijken met vorige modellen valt er meteen iets op, de home knop is verdwenen. Om het infinity scherm mogelijk te kunnen maken was dit noodzakelijk. De fysieke knop is ingeruild voor visuele knoppen op het beeldscherm. Helaas is het Samsung niet gelukt om de vinger scanner te verwerken in het beeldscherm, deze is verplaatst naar de achterkant van het toestel.

Samsung Galaxy S8 plus heeft hetzelfde probleem met de vingerafdrukscanner. Wij zijn wel van mening dat het design hierdoor sterk wordt verbeterd.

De vingerscanner van de Galaxy S8

Zoals je net hebt gelezen is de vingerscanner van haar oorspronkelijke plek verwijderd, deze zit voortaan naast de achterkant camera. Wij zijn niet zo te spreken over de afwerking van de vingerscanner, er is namelijk geen inkeping gemaakt waardoor het lastig is om de scanner te vinden.

Ook blijft de S8 nog steeds problemen te hebben met de vingerplaatsing, je krijgt nog regelmatig de melding dat je je vinger recht moet leggen. Dit is ontzettend irritant en maakt de innovatieve functie een beetje nutteloos, de bedoeling om iemand snel te kunnen laten ontgrendelen is hiermee niet echt mogelijk.

Als we kijken naar de iPhone 8 van het merk Apple zien we dat de vingerafdruk scanner minder problemen heeft met de vinger plaatsing. Hier kan Samsung nog iets van leren.

Samsung is niet de enigste die kiest voor een vingerscanner aan de achterkant van het toestel, zo doen Google Pixel en de Huawei P20 het ook. Deze merken krijgen een goed functionerende vingerafdruk scanner wel voor elkaar.

Naast de scanner kunt u ook uw Samsung S8 ontgrendelen via uw iris met behulp van de selfie camera aan de voorkant van het toestel.

samsung galaxy s8+
galaxy s8 edge

De achterkant van de Galaxy S8 & S8+

Als we onze aandacht vestigen op de achterkant van beide toestellen zien we sterke gelijkenissen met het vorige model van Samsung, de Galaxy S7. In haar nieuwe toestellen gebruikt Samsung een combinatie van glas en metaal, wat helaas erg kras gevoelig is.

Dit neemt natuurlijk niet weg dat het een beeldschone achterkant is. Maar ben je in een haastige bui dan kan het voorkomen dat je de S8 bij je sleutels in de broekzak doet, dit zorgt voor kleine krasjes.

Als we de achterkant van de Samsung Galaxy S8 op functionaliteit gaan beoordelen zal deze niet heel goed scoren, het glas geeft namelijk minimale grip en is zeer vet gevoelig. Samsung heeft vooral gekozen voor een mooi design en heeft compromissen moeten sluiten met deze nadelen.

De Samsung S8 speakers

Een ander minpuntje dat wij hebben kunnen ontdekken is het feit dat er maar slecht een enkele speaker is verwerkt in de Samsung Galaxy S8. Deze zit naast de usb-c poort. Misschien even goed om bij dit type usb aansluiting stil te staan. De usb-c aansluiting is namelijk anders dan het vorige Galaxy model, we hebben het hier over de nieuwe reeks Samsung Galaxy opladers en zijn te herkennen aan de ovale vorm van de aansluiting.

Met de enkele speaker is in principe niets mis, wel zien wij een minpunt in de plaatsing van de speaker op het toestel. Wanneer je een video bekijkt en toestel draait zul je met je vingers al snel het geluid afdekken. Verwacht geen HD kwaliteit geluid, maar een hoog volume zonder bass tonen.

Kijk je een vette actiefilm met flink wat explosies dan zul je de dialoog al snel niet meer kunnen volgen, alle geluiden smelten namelijk samen. Om dit probleem voor je op te lossen levert Samsung standaard AKG oordopjes bij haar Samsung Galaxy S8, geen overbodige luxe naar onze mening.

samsung galaxy s8 plus abonnement

Software van de Galaxy S8+ & S8

Een Samsung-interface zonder gedoe, de Galaxy S8 en S8 plus worden geleverd met de Android 7.0 software. Zoals we gewend zijn van Samsung is hier nog een extra Samsung verflaagje aan toegevoegd, het verschilt iets van de standaard Android 7.0.

Normaliter voerde Samsung veranderingen door die alleen maar irritant en totaal niet functioneel waren, dit is met de Galaxy S8 totaal niet zo. Het oogt erg modern, rustig en vooral overzichtelijk.

Samsung heeft de voorgaande jaren sterk de neiging gehad om bestaande Google apps te vervangen voor Samsung apps. Als je bekend bent met Samsung zul je dit wellicht wel gemerkt hebben, zo hebben ze een eigen internetbrowser, mail, agenda en rekenmachine. Als we eerlijk moeten zijn kan Samsung het beter houden bij de apps van Google, deze zijn simpelweg uitgebreider en gebruiksvriendelijker.

Wil je liever geen gebruik maken van de Samsung apps dan kun je deze gewoon verwijderen. Zoals iedereen weet heeft Samsung altijd sterk de neiging om apps te bieden die vrijwel niemand gebruikt, in principe niet erg maar je kunt ze niet verwijderen, hierdoor verlies je veel capaciteit.

De Samsung Galaxy S8 en S8+ worden geleverd met Office-apps, deze kun je bijvoorbeeld niet verwijderen maar zijn gelukkig wel wat nuttiger.

samsung s8+

Samsung Galaxy S8 en Bixby een succes?

Wij stonden te poppelen wanneer we hoorde dat Samsung een fysieke knop had toegevoegd aan de zijkant van het toestel speciaal voor de virtuele assistent Bixby. Vorige versies van Bixby op bijvoorbeeld de Galaxy S7 waren een regelrechte flop, dit moest en zou dus sterk verbeterd zijn.

Helaas is het Samsung met de Galaxy S8 weer niet echt gelukt. Wellicht heb je Bixby niet helemaal meegekregen, we zullen alles even kort met je bespreken.

Bixby Reminder

Bixby, de virtuele assistent voor de Samsung Galaxy S8 gebruiker bestaat uit 4 afzonderlijke onderdelen: De Bixby Voice, Vision, Home en Reminder.

Met onze aandacht gevestigd op de afzonderlijke onderdelen kunnen we de laatste functie, reminder, direct wegstrepen als een niet nuttige en oninteressante functie. Het is namelijk een simpele to do app met herinneringen waarvan er al honderden beschikbaar zijn in de Play Store.

Bixby Vision

Volgens Samsung een vooruitstrevend onderdeel van Bixby, Bixby Vison. Deze functionaliteit is terug te vinden in je camera app. Wat doet Bixby Vision dan precies? Wanneer je op het knopje linksonder in beeld drukt opent er het zogenaamde objectherkenning.

Om dit kunnen realiseren heeft Samsung deals moeten sluiten met derde partijen, een voorbeeld hiervan is Vivino. Door deze samenwerking kun je gemakkelijk wijnflessen fotograferen en opzoeken.

Een ander leuk voorbeeld van Bixby Vision op de S8 is de samenwerking met het welbekende Amazon. Maak foto’s van producten die je graag zou willen bestellen en bestel direct, helaas werkt dit nog niet vlekkeloos en specifiek genoeg.

Wanneer je bijvoorbeeld een Adidas schoen fotografeert kregen wij een overzicht van alle Adidas schoenen maar niet het specifieke model dat we gefotografeerd hadden.

Wij verwachten dat Bixby in de toekomst nog flink wat stappen gaat maken maar eigenlijk nog steeds niet klaar is om geïntroduceerd te worden met de Samsung Galaxy S8 of S8+.

Bixby Voice

Bixby Voice moet iedere andere concurrent van de troon gaan blazen, denk aan Siri van Apple en Cortana. Samsung beweerde dat de stembesturing voor de Galaxy S8 beter en slimmer is dan haar concurrentie, dit zou zo zijn omdat Bixby de context van de vraag of opdracht beter begrijpt.

Hierdoor zal je op een menselijke manier met de virtuele assistent kunnen praten. Althans, zo staat het op papier, in de praktijk is de Bixby Voice nog niet eens klaar om gebruikt te worden.

Samsung verwacht op vrij korte termijn Bixby Voice beschikbaar te maken, een ander nadeel is dat bixby alleen in het Engels is aan te spreken. Ook de integratie van Bixby Voice in apps staat nog in haar kinderschoenen, voor nu hoeft Google Assistant niets te vrezen van Bixby Voice.

Bixby Home

Als laatste onderdeel van de virtuele assistent blijft over Bixby Home, verwacht er niet te veel van want het is simpelweg een overzicht van verschillende widgets wanneer je op de Bixby knop drukt. Je kunt Bixby Home het best vergelijken met Google Now met widgets als kaarten voor het weer, gezondheid informatie, agenda en andere relevantie info naar jouw keuze.

Het grootste verschil met de concurrent zijn de verschillende samenwerkingen. Samsung werkt namelijk samen met CNN, Twitter en Spotify. Naar onze mening voelt Bixby Home een stuk minder slim aan dan de Google Assistant.

De strijd tussen giganten Samsung en Google blijft voortduren en Bixby is hier een goed voorbeeld van. Waarschijnlijk wilde Samsung kostte wat het kost laten weten dat het dezelfde software kan ontwikkelen als Google.

Zoals de virtuele assistent van Samsung nu in elkaar zit kom het niet eens dichtbij de prestaties van Google. Kortom, Bixby is een beetje een teleurstelling.

samsung galaxy s8 dual sim
samsung galaxy s8+ los toestel
samsung s8 dual sim
Samsung s8 kleuren

Hardware van de Galaxy S8

Wanneer we gaan kijken naar de hardware van de Galaxy s8 zien we dat de Nederlandse versies voorzien zijn van een Exynos 8895-chipset, deze chipset is door Samsung zelf ontwikkeld. Heb je een Samsung s8 buiten Europa aangeschaft dan heb je te maken met de Snapdragon 835 chip van het merk Qualcomm.

De Europese chip beschikt over 8 cores waarvan er vier geklokt zijn op 2,3 GHz en de andere 4 op 1,7 GHz. Daarnaast beschik je ook nog over 4GB werkgeheugen. Tijdens het veelvuldig uitproberen hebben we geen enkele hapering of kwaliteitsverlies in apps opgemerkt. De Galaxy S8 is een krachtig apparaat en kan alles aan wat een gemiddelde smartphone gebruiker uitvoert op een telefoon.

Natuurlijk is er op de Samsung Galaxy S8 ook opslagruimte aanwezig, deze is 64 GB waarvan een deel wordt ingenomen door de meegeleverde software. Je houdt ongeveer nog 50 GB over. Ook voor de opslagruimte geldt dat een gemiddelde smartphone gebruiker er ruim voldoende aan heeft.

Heb je na een tijdje toch niet geheugen dan heb je altijd nog de mogelijkheid om een geheugenkaart aan te schaffen, dit is een groot voordeel. Dit is bij de telefoons van Apple bijvoorbeeld niet mogelijk.

Batterijduur van de Samsung Galaxy S8 & S8+

Het is natuurlijk belangrijk dat je nieuwe toestel een goede batterijduur verschaft, naar onze standaard moet het toestel zonder opladen het einde van de dag halen. De batterijduur wordt sterk beïnvloed door het regelmatig ontgrendelen, berichten binnen krijgen, apps gebruiken en video’s kijken.

Na de Galaxy S8 goed gebruikt te hebben was er nog zo’n 25% over. We zijn dus best te spreken over de batterij van de S8 met een capaciteit van 3000 mAh.

Heb je gekozen voor de Galaxy S8+ dan beschik je over een beter presterende batterij, dit heeft alles te maken met het grote formaat van dit toestel. Iets om goed op te letten bij de toestellen van Samsung is het Always On display, wat is dit?

Always on display

Heb je je always on display aan staan dan kunnen we je garanderen dat de batterijduur sterk wordt verlaagd. Er staat namelijk constant een klok en notificaties in beeld, dit betekent dat het scherm constant actief is en dus stroom verbruikt.

Wij willen ons niet negatief uitlaten over het always on display want het kan in veel gevallen erg handig zijn, de vermindering van de batterijduur is een klein minpuntje.

Samsung S8 oplader

Je kent ze wellicht wel, de fast charging opladers van Samsung. Voorgaande toestellen waren in een mum van tijd volledig opgeladen en wij waren toen der tijd zeer te spreken over de Fast Charging opladers. De Samsung S8 fast charging oplader is er dit jaar weer bijgeleverd maar valt ons in de praktijk sterk tegen.

Het duurt ongeveer anderhalf uur voordat de S8 volledig is opgeladen en kan je in 15 minuten vanaf 0% naar 20% brengen. In principe geen slechte score maar vergeleken met vorige modellen en de concurrentie kan het nog iets sneller. Houd wel rekening met het feit dat er een andere usb aansluiting is verwerkt in de Galaxy S8 en S8 plus, namelijk de usb-c poort. Hiernaast ziet u een afbeelding van deze soort aansluiting.

Wellicht is dit een weloverwogen keuze geweest na het Note 7 debacle. Het is namelijk een feit dat wanneer een telefoon sneller oplaadt ook warmer wordt wat problemen kan veroorzaken met de accu van de Samsung Galaxy S8.

samsung galaxy s8 specificaties
samsung s8 plus los toestel

Samsung Galaxy S8 & S8+ camera

We gaan eerst kijken naar de camera op de achterkant van het toestel, deze is vrijwel identiek aan de camera van de Galaxy S7. In principe geen enkel probleem want de kwaliteit was en is nog steeds geweldig. Een groot diafragma van f/1.7 in combinatie met een dual pixel-sensor en optische beeldstabilisatie creëren verbazingwekkende prachtige foto’s met intense kleuren en haarscherp beeld.

Nu over naar de grootste verandering wanneer we het hebben over de camera van de Samsung Galaxy S8, namelijk de selfie camera op de voorkant van het toestel. Eindelijk is er een upgrade gegeven aan de voorkant camera, iets waar Samsung voorheen niet aan toe wilde geven. Concurrenten gingen aan de haal met sensoren en speciale flitsers terwijl Samsung vast bleef houden aan een ouderwetse 5 megapixel-camera.

De Galaxy S8 camera heeft een upgrade gekregen naar 8 megapixel en autofocus die zorgt voor zeer scherpe selfies die kunnen concurreren met andere aanbieders. Ook kun je gebruik maken van maskers die je misschien herkent van de app Snapchat, zo kun je je selfies wat opfleuren.

Conclusie over de Samsung Galaxy S8 & S8+

Wanneer we de Samsung Galaxy S8 en S8 plus hebben vergeleken met de concurrenten in dezelfde prijsklasse steekt het toestel met kop en schouders boven de rest uit. Dit begint al bij het infinity scherm, zijn tijd vooruit.

Samsung heeft het succesvolle recept van de Galaxy S7 een upgrade gegeven waardoor de concurrentie met haar telefoons in het niet vallen. Zeker een aanrader!

Toch zijn er altijd wel wat minpuntjes te spotten, zo is de vingerafdrukscanner niet helemaal optimaal en werkt niet naar behoren en de virtuele assistent Bibxy voldoet niet aan standaard zaken in vergelijking met de Google Assistant.

Wil je wel de nieuwste snufjes en niet teveel betalen voor het nieuwe vlaggenschip van Samsung kies dan voor de Samsung Galaxy S8 of S8+.

Samsung Galaxy S8 kopen

De grote vraag is aangebroken, ga je een Samsung S8 kopen? Of kun je beter voor het nieuwe vlaggenschip van Samsung gaan, de Galaxy S9. Wij kunnen je de Samsung Galaxy S8 zeker aanraden. Wanneer je het infinity scherm één keer hebt gebruikt kun je eigenlijk niet meer zonder, het is echt zijn tijd vooruit en wordt de nieuwe standaard op het gebied van beeldschermen op smartphones.

Kortom, ben je op zoek naar een moderne en stijlvolle smartphone voor een goede prijs dan hoef je niet verder te zoeken, je kunt gerust een Galaxy S8 kopen. De hardware is helemaal in orde en kan vrijwel alles aan, met wat kleine minpuntjes is de S8 voor iedereen toegankelijk en geschikte smartphone.

Wil je een langere batterijduur dan kun je het beste kiezen voor het grotere broertje van de S8 en een Samsung Galaxy S8 Plus kopen.

Waar op te letten bij het kopen van een Samsung Galaxy S8?

Waar moet je nu precies op letten bij het kopen van een Samsung Galaxy S8 of S8+? Een goede vraag, het kan namelijk zijn dat je het nieuwste toestel iets te duur vindt. Het vlaggenschip van Samsung in 2017 is niet echt verouderd en is nog steeds kanshebber voor de beste smartphone ooit gemaakt. Ook beschik je met de S8 over de nieuwste 8.0 software, je mist niets.

Een Samsung S8 los toestel koop je altijd met twee jaar fabrieksgarantie, ook heb je te maken met een simlock vrije smartphone. Tegenwoordig bieden alle aanbieders een toestelverzekering aan, in principe geen must wanneer je een Samsung S8 hoesjes koopt en normaal met je telefoon omgaat.

Benieuwd naar de prijs van de S8? Bekijk onze prijs vergelijking en ga ervan door met je nieuwe toestel voor de goedkoopste prijs! Hierna kun je ook nog je sim only abonnement vergelijken, zo ben je al helemaal voordelig uit.

samsung s8 met abonnement

Samsung Galaxy S8 prijs

Het is nu de ideale tijd om een Samsung Galaxy s8 te kopen, de prijs ligt na het uitkomen van de Galaxy S9 erg laag, wat logisch is. De S9 heeft wel wat verbeteringen maar echte veranderingen zijn niet doorgevoerd. De kleinere minpunten zijn weg gewerkt maar doorgaans heb je dit niet eens door.

Je bent natuurlijk altijd op zoek naar de goedkoopste Samsung S8 prijs. Om deze deal te kunnen vinden kun je onze vergelijker gebruiken met aanbiedingen bij de grootste telecom aanbieders in Nederland. Ben je op zoek naar een nog goedkopere telefoon dan kun je een kijkje nemen bij de Galaxy S7 of iPhone 7.

Samsung S8 aanbieding

Wil je echt de goedkoopste prijs Samsung S8 dan moet je op zoek naar een aanbieding Samsung S8. Omdat het tegenwoordig een ouder model is zul je gaan merken dat verschillende aanbieders, vooral de prijsvechters, de S8 aan gaan bieden tegen zeer voordelige prijzen.

Hollands Nieuwe staat bijvoorbeeld bekend om haar voordelige refurbished iPhone’s. Zo heb je ook aanbieders die zich richten op de toestellen van Samsung, je zult vanzelf met de loop der tijd een Samsung S8 actie tegengekomen.

nieuwe samsung s8

Samsung Galaxy S8 & S8+ los toestel

Wellicht ben je op zoek naar de Samsung Galaxy S8 los toestel omdat je niet vast wil zitten aan een vaste aanbieder. Wij hebben een speciale vergelijker die gericht is op losse telefoons en dus ook de Samsung Galaxy S8.

Je kunt een losse Samsung Galaxy S8 kopen voor €368, voor de diensten zul je een sim only abonnement moeten aanschaffen. Niet vastzitten aan een 2 jarig contract en maandelijks je abonnement kunnen opzeggen? Kies voor een sim only abonnement.

De Samsung S8 is nog steeds één van de beste smartphones ooit gemaakt, wij kunnen de koop van de Samsung Galaxy S8 of S8+ zeker aanraden. De S9 is een tandje erbij maar voor de gemiddelde smartphone gebruiker niet echt nodig, er zijn namelijk vooral verbeteringen aangebracht aan de vingerafdruk scanner en camera.

Een ander groot voordeel van een Samsung Galaxy s8 los toestel is dat er geen BKR registratie plaatsvindt, dit is bij de keuze voor een abonnement wel zo.

Dit kan nadelig uitkomen wanneer je bijvoorbeeld een hypotheek wilt afsluiten, de nieuwste iPhone X met abonnement kan ervoor zorgen dat jij als starter €10.000 minder kunt lenen.

Samsung S8 abonnement, waar moet je op letten?

Je kunt je Samsung Galaxy S8 natuurlijk ook in een abonnement vorm kopen, dit kan wel eens lastig zijn want je hebt ze in verschillende soorten en maten. Omdat het een modern en innovatief toestel is raden wij het je aan om een uitgebreid abonnement met onbeperkte databundel te kiezen.

Tegenwoordig is internet voor je mobiel niet meer zo prijzig, in combinatie met de Samsung Galaxy S8 heb je al helemaal een mooie deal te pakken.

Zoals je leest raden we jou een brede internetbundel aan, het liefst onbeperkt. Het infinity scherm leent zich perfect voor video’s en toffe games, dit kost vaak flink wat internet. Wij willen voorkomen dat u buiten uw bundel treed, het is namelijk erg duur wanneer dit gebeurt. We hebben nog één tip voor je, je kunt voortaan ook gemakkelijk via je internetverbinding bellen.

In Nederland hebben we een landelijk dekkend 4G netwerk en is dan ook overal mogelijk. Op deze manier kun je besparen in de breedte van je belminuten, tegenwoordig zijn sms’jes zo goed als gratis dus hier is weinig op te besparen. Een Samsung S8 met abonnement kan in veel gevallen voordelig uitvallen.

Wellicht vindt u dit ook interessant

Hieronder vindt u enkele artikelen die speciaal gericht zijn op alles over Mobiele Abonnementen, Sim Only, Apple, Samsung, Aanbieders en nog veel meer, kortom alles wat moet u weten over Telefonie!

“Ik heb na flink wat onderzoek een Galaxy S8 met abonnement afgesloten. Erg handig, ik kon alle informatie over mijn nieuwe toestel en de aanbieder vinden op een website. Mijn volgende Samsung vergelijk ik zeker weer op deze website.”

Wellicht vindt u dit ook interessant

Hieronder vindt u enkele artikelen die speciaal gericht zijn op alles over Mobiele Abonnementen, Sim Only, Apple, Samsung , Aanbieders en nog veel meer, kortom alles wat moet u weten over Telefonie!

De nieuwe S8 met vele mogelijkheden

Het nieuwe toestel van Samsung In de nieuwe S8 zijn weer vele nieuwe mogelijkheden gestopt door Samsung, deze mogelijkheden zitten soms iets te goed verstopt om ze te kunnen vinden. Wij hebben daarom voor jou uitleg en tips op een rijtje gezet hoe je het makkelijkst...