De Samsung Galaxy S8 was goed, maar de vingerafdrukfunctie was niet prettig

by | 25 Jul 2018 | Samsung Galaxy S8 | 0 comments

De nieuwe vingerafdruksensor

De Galaxy S9 en Galaxy S9+ brengen een hele reeks nieuwe functies en maken ook verbeteringen aan wat Samsung begon met de Galaxy S8 en S8+. Een belangrijk verbeterpunt ten opzichte van het S8-duo is de plaatsing van de vingerafdruksensor aan de achterzijde. De nieuwe S8 staat bekend om zijn vele mogelijkheden.

samsung galaxy s8
s8 vingerafdruk functie

De vingerafdruksensor van de Galaxy S8 zit onder de camerasensor

Net als de Galaxy A8 (2018) hebben de S9 en S9 + de vingerafdruksensor die zich onder de camerasensor bevindt. Nog steeds een beetje te hoog voor gemakkelijke toegang, maar het staat veraf van de ergonomische nachtmerrie die de vingerafdruksensor was op de Galaxy S8 en later de Galaxy Note 8.

Samsung belooft dat het ook anders kan

Samsung wees er snel op dat de meer logische plaatsing van de vingerafdruksensor op -stage toen het de Galaxy S9 aan het aankondigen was, maar uit de woorden van het bedrijf bleek dat het de consumenten nodig leek om te vertellen wat er mis was in de eerste plaats.

Consumentenfeedback? Heeft Samsung iets gedaan met de fouten van de Galaxy S8?

Zeker, consumentenfeedback is wat de smartphone-industrie – of welke sector dan ook – naar voren drijft, maar ik vind het raar dat Samsung het lef had om te zeggen dat het zorgvuldig naar onze feedback luisterde en de sensor “direct onder de camera bewoog”, waar deze nog gemakkelijker te bereiken is.

De grote concurrent maakte er een grapje van

Welnu, de verklaring volgde op wat als een kleine grap bij Apple kan worden beschouwd voor het verwijderen van de vingerafdruksensor met de iPhone X, maar waarom is het dat Samsung niet wist dat de locatie van de vingerafdruksensor niet goed was op de Galaxy S8 en Galaxy S8 + wanneer de handsets intern werden getest tijdens het ontwikkelingsproces?

Lag het aan de tijd of was het ontwerp gewoon niet genoeg?

Ja, ontwerp- en tijdslimieten kunnen de oorzaak zijn van de lastige plaatsing, maar de Galaxy Note 8 heeft ook niets veranderd. En daar ben ik het helemaal mee eens, tenminste als Samsung echt obstakels tegenkwam die probeerden om de vingerafdruksensor onder de camera op de S8 en de Note 8 te plaatsen. Toch is de S8 een goede mobiele telefoon waar je veel plezier aan kan hebben ondanks de vingerafdrukscanner.

Toch ben ik het niet volledig eens met Samsung

Maar ik ben het niet eens met het feit dat het bedrijf nooit bezit heeft gehad van om de echte redenen achter waarom het in de war raakte. In plaats daarvan kregen we alleen een marketingverklaring om te laten zien dat Samsung geeft om consumentenfeedback, en hoewel de Galaxy S9 en S9 + des te beter zijn moet zijn met het geweldige Android besturingssysteem, ben ik er niet zeker van dat een van de grootste ontwerpfouten van het bedrijf onder het kleed zo wordt weggevaagd. is het juiste ding om te doen. Samsung Galaxy S8 los toestel? Klik dan eens op de link om er meer over te lezen!

Handige & leuke Video’s

De nieuwe S8 met vele mogelijkheden

Het nieuwe toestel van Samsung In de nieuwe S8 zijn weer vele nieuwe mogelijkheden gestopt door Samsung, deze mogelijkheden zitten soms iets te goed verstopt om ze te kunnen vinden. Wij hebben daarom voor jou uitleg en tips op een rijtje gezet hoe je het makkelijkst...