Mobiel abonnement vergelijken & mobiel kopen in 2019

Mobiel kopen? Bekijk dan gemakkelijk de beste mobiele abonnementen van 2019 en bespaar in 5 minuten

Kinderlijk eenvoudig het beste mobiel abonnement vergelijken

Mobiel bereikbaar zijn is tegenwoordig een echte must. Iedereen heeft een smartphone en wil graag goed bereikbaar zijn. Een mobiel abonnement kan dan een uitstekende oplossing zijn. Zeker als je graag een mooi nieuw toestel wil ontvangen.

Mobiel abonnement duur?

Een mobiel abonnement is natuurlijk duurder dan een sim-only abonnement. Dit komt door het toestel dat je ontvangt bij het mobiele abonnement. Maar een mobiel abonnement hoeft helemaal niet duur te zijn, als je maar vergelijkt en op het juiste moment je abonnement afsluit.

Looptijd speelt natuurlijk ook een rol

We hebben een vergelijker voor mobiele abonnementen op onze website geplaatst die je helpt bij het inzichtelijk krijgen van alle aanbieders en de kosten die verbonden zijn aan een mobiel abonnement. Ook kun je de looptijd goed afwegen per aanbieder, de looptijd van je contract bepaald namelijk voor een groot deel de maandelijkse kosten.

Overstappen mobiel abonnement?

Het is tegenwoordig mogelijk om bij een contract voor onbepaalde tijd, een contract zonder einddatum kosteloos over te stappen naar een ander telefoon abonnement.

Mobiel abonnement vergelijken

Een mobiel abonnement vinden is tegenwoordig best wel lastig geworden. Wat is de laatste keer geweest dat je een keer kritisch naar je mobiele abonnement hebt gekeken?

Lang mobiel abonnement

Er hoeft natuurlijk niets aan de hand te zijn, veel gebruikers blijven lang klant bij dezelfde mobiele telefonie provider omdat ze het perfecte abonnement hebben.

Vergelijk mobiel 

Toch is het slim om uw mobiel abonnement geregeld te vergelijken. Je zult er versteld van staan hoeveel mensen allang hadden kunnen overstappen, er zijn dagelijks mensen die dus onnodig teveel blijven betalen.

Aanbiedingen mobiel

Enerzijds omdat ze misschien beter een Sim only abonnement hadden kunnen afsluiten en anderzijds omdat ze gewoon niet op de hoogte zijn van actuele aanbiedingen

Meest gekozen mobiel abonnement met toestel

Galaxy S7

Een mobiel kopen van Samsung is een slimme keus. Alleen kost zo’n nieuwe Samsung mobiel flink wat geld en een mobiel abonnement is soms een dure aangelegenheid.  Je kunt daarom ook de voordelige Samsung Galaxy S7 uit 2016 vergelijken.

Galaxy S8

Een Samsung mobiel kopen met  de meest recente technologie  maar niet teveel betalen? Dan  is de Samsung Galaxy S8 perfect geschikt in combinatie met een voordelig mobiel abonnement. Vergelijk de Galaxy S8 uit 2017!

Galaxy S9

De nieuwste Samsung mobiel kopen tegen de allerbeste prijs? Het vlaggenschip, de Samsung Galaxy S9 is krachtiger dan ooit. Begin direct met vergelijken om de goedkoopste provider te zien.

iPhone 8

Een Apple mobiel kopen is natuurlijk een slimme keuze. Kwaliteit, duurzaamheid, gebruiksgemak en een snelle processor maken de iPhone8 een van de meest gekozen mobiele toestellen. Je kunt direct alle providers vergelijken om de beste mobiele abonnementen te vinden.

iPhone 7

Een krachtige Apple mobiel kopen maar geen zin om de volle mep te betalen? Dan is de Apple iPhone 7 een van de beste keuzes van dit moment. Er zijn op dit moment  voordelige mobiele abonnementen voor de iPhone 7 beschikbaar. Begin direct met vergelijken!

iPhone 6

Een van de beste deals van dit moment is de iPhone 6/6S i.c.m een mobiel abonnement. Hij is misschien al wat ouder, maar daardoor betaal je een laag maandbedrag voor een top telefoon. Begin direct met vergelijken!

Huawei P20

Zoek je een top toestel zonder al  te veel geld kwijt te zijn aan een duur abonnement? Dan is de Huawei P20 een uitstekend toestel. Een ijzersterke camera van 20MP  en een geweldige batterij maken  de Huawei P20 een van de beste keuzes. Begin daarom direct met mobiele abonnementen vergelijken en pak de    goedkoopste Huawei P20.

 

Huawei P10

Ben je op zoek naar een van de meest goedkope toestellen met uitgebreide functionaliteiten? Dan is de Huawei P10 een uitstekende keuze, het toestel heeft een dubbele camera en de dunne metalen behuizing maakt het een prachtig toestel. Begin direct met het vergelijken van de goedkoopste mobiele abonnementen i.c.m. de Huawei P10

Huawei P20 Lite

De Huawei P20 Lite is een betaalbaar toestel met een geweldig 5.8 inch FullView scherm met dubbele camera. De Huawei P20 Lite wordt geleverd met 64 GB opslaggeheugen. Daarmee sla je foto’s, video’s en andere bestanden op. Is het geheugen vol, dan kan je deze ook nog uitbreiden met een geheugenkaart. Vergelijk direct  alle abonnementen.

Mobiele abonnementen vergelijken in 2018

✓ 100% onafhankelijk vergelijken

✓ De beste prijs voor je nieuwe mobiel

✓ Met een paar clicks bespaar je direct

Veelgestelde vragen over mobiele abonnementen

✓ 100% onafhankelijk vergelijken

✓ De beste prijs voor je nieuwe mobiel

✓ Met een paar clicks bespaar je direct

Hoe selecteer ik criteria voor een mobiel abonnement?

Als het goed is weet je nu welke criteria je wil gebruiken voor het vergelijken van een mobiel abonnement.

Je kunt in de vergelijker een aantal opties kiezen. Zo kun je de keuze maken tussen mobiel abonnement of sim only, het aantal belminuten, het type telefoon en nog veel meer.

De selectie zorgt er na het kiezen van criteria voor dat jij het beste mobiel abonnement kiest.

Wel of niet overstappen van mobiel abonnement?

Alle informatie die je kunt vinden over mobiele abonnementen is op een rijtje gezet. We raden je aan om de vergelijker meerdere keren in te vullen.

Overstappen mobiel abonnement

Daarna kun je noteren welk mobiel abonnement het beste bij je past. Daarnaast kun je ook nog verschillende aanbieders kruislings met elkaar vergelijken.

Overstappen is daarna een fluitje van een cent.

Je hoeft bij het overstappen enkel je gegevens in te vullen. Daarna geef je aan of je gebruik wil maken van het nummerbehoud en je bent klaar.

Indien je wel een nieuwe telefoonnummer wil dan raden we je aan om het oude nummer op te zeggen bij de huidige aanbieder, daarna kunt u zich aanmelden voor een nieuwe mobiel nummer.

Welk mobiel abonnement heb ik precies nodig?

Het is natuurlijk handig om vooraf te weten wat uw wensen zijn. Wat voor verbruik heb je? Bel je vooral veel of zit je alleen maar op het internet?

Neem mobiel verbruik door

Het is slim om het verbruik van de afgelopen maanden eens flink onder de loep te nemen. Op de rekeningen kunt u gemakkelijk zien wat het verbruik van MB’s, minuten of belminuten is geweest.

Sluit je verbruik aan?

Het kan natuurlijk zijn dat je bij het afsluiten van een contract een nieuw toestel hebt ontvangen.

Check dan zeker even of het abonnement nog steeds aansluit op het huidige verbruik. Indien dat niet zo is dan is het zeker handig tijdens het vergelijken van een mobiel abonnement.

Wat vindt je belangrijke criteria bij een mobiel abonnement?

Het is belangrijk om te beseffen dat het nodig is om verder te kijken dan alleen naar maandelijkse kosten.

Stel jezelf de vraag wat je er voor terug krijgt, de maandlasten mogen dan misschien wel laag zijn maar wie weet zijn de buitenbundel kosten veel hoger bij een ander mobiel abonnement.

Daarom is het slim om vooraf vast te stellen welke criteria belangrijk zijn voor je belgedrag.

We raden je aan om ook meteen naar je internetgedrag te kijken om een goede inschatting te maken van het gezamelijke verbruik.

Hoe zit het met de dekking van een mobiel abonnement?

Het is ook belangrijk om te kijken naar de dekking van jouw mobiel abonnement. De dekking kan per provider namelijk behoorlijk verschillen.

Het is dan ook slim om van tevoren te weten welke dekking de aanbieder heeft. De dekking kan bestaan uit verschillende soorten verbindingen.

Als het om dekking gaat hebben we het over 2G, 3G of 4G.

2G dekking

Dit is de verbinding die nodig is om te bellen. Alle mobiele netwerken hebben voor de 2G dekking een landelijke dekking. Deze verbinding wordt gezien als de standaard in Nederland, het komt eigenlijk niet voor dat 2G niet gedekt is.

3G dekking

De 3G dekking, daar begon het allemaal mee op de smartphones. De verbindingen van de 3G netwerken in Nederland zijn van hoogwaardige kwaliteit. Eigenlijk alle aanbieders bieden een hoogwaardig 3G netwerk met landelijke dekking zodat jij je smartphone overal in het land kunt gebruiken.

4G dekking

De 4G dekking is pas in 2013 gekomen. KPN is toen een van de eerste geweest die hier mee begonnen is. En met groot succes. Bijna elk netwerk heeft een goede 4G dekking, maar tock kan er op dit netwerk een behoorlijk verschil zitten per locatie.

Hieronder staan de percentages van dekking per mobiel abonnement provider genoemd:

Mobiel netwerk – Dekking inwoners
KPN – 96,8% – 96,1%
Vodafone – 93,3% – 86,3%
T-Mobile – 98,8% – 98%
Tele2 – 83% – 76,1%

Welke providers voor mobiele abonnementen zijn er?

Mobiele abonnement providers in Nederland zijn allemaal verschillend, ze bieden allerlei verschillende diensten aan. Sommige providers zijn helemaal gericht op sim only, en andere providers bieden een mobiel abonnement aan.

Ook zijn er diverse mobiele providers die beide diensten aanbieden. Dan zijn er ook nog de zogenoemde prepaid aanbieders. Dit was tot een aantal jaar geleden nog een hele populaire optie onder telefoongebruikers.

Maar de laatste jaren heeft de prepaid markt flink ingeboet op sim only alternatieven. Dit omdat bellen steeds meer naar de achtergrond verdwijnt. Beltegoed is een beetje 2001 geworden.

Prijsverschillen van mobiel abonnement

Een mobiel abonnement verkopen, begin er maar eens mee. Grote aanbieders zoals T-Mobile en KPN kunnen er wat van, maar in dit soort markten is er natuurlijk stevige onderlinge concurrentie.

Deze providers concurreren vooral op prijs en product aanbod. Daarnaast zijn er nog allerlei bedrijven, de zogenoemde MVNO’s.

De volledige naam is Mobiele virtuele netwerk operators. Dat zegt je waarschijnlijk helemaal niets, maar dit zijn de welbekende providers als Simpel en Simyo.

Let op de MNVO’s

Deze MVNO’s bieden hun diensten aan op de grote netwerken van KPN, Vodafone en T-Mobile. De afgelopen jaren zien we namelijk steeds meer dat de grote mobiel providers steeds dichter bij elkaar komen te liggen.

Toch is er nog erg veel verschil in prijs door alle combinaties die gemaakt kunnen worden, bedrijven als Simpel worden gezien als submerk met hun eigen unieke propositie.

Wat is het verschil tussen een GSM & een mobiel?

De GSM, het is misschien een beetje een oud woord en vooral de nieuwe generatie weet niet eens wat een GSM is.

GSM staat voor digitale mobiele telefonie of in het engels Global System for Mobile Communications. Over de gehele wereld is het een van de meestgebruikte termen telefonie te beschrijven.

GSM Aanbiedingen

Je kunt bij ons nog zoals vanouds terecht om alle gsm aanbiedingen in de gaten te houden.

Je kunt zelfs gemakkelijk gsm abonnementen vergelijken op onze site waardoor je nooit teveel betaald.

In 5 minuutjes weet je direct hoeveel je op de belkosten kunt besparen. Lees hierlangs alles over de verschillende GSM providers in Nederland. Je kunt een review lezen over de gsm aanbieder of een kijken welk aanbod de provider heeft.

GSM Vergelijken

De GSM vergelijker staat standaard ingesteld op 100 belminuten, 200MB en een toestel met bijbetaling.

Je kunt heel gemakkelijk het merk van de GSM kiezen en een provider koppelen om een goede vergelijking te maken.

Geef aan hoeveel belminuten en MB’s je nodig denkt te hebben voor je mobiel abonnement.

Als je dit geselecteerd hebt zullen wij de door jou gekozen abonnementen berekenen en de beste gsm aanbiedingen bovenaan tonen in de vergelijker.

Goedkope mobiel

Een goedkope mobiel oplossing vinden is tegenwoordig helemaal niet moeilijk meer.

Je kunt heel gemakkelijk al je wensen instellen, als je bijvoorbeeld op zoek bent naar de goedkoopste mobiele abonnementen dan kun je lage belminuten en MB’s instellen zodat je de perfecte goedkope mobiel vindt.

Door je mobiel te vergelijken kun je heel gemakkelijk geld besparen en honderden euro’s op je jaarlijkse mobiele kosten besparen.

Wat levert KPN & Telfort mobiel mij precies?

KPN Mobiel

KPN is natuurlijk een bekende speler en de marktleider op het gebied van gsm’s met abonnementen. Het bedrijf is toonaangevend en is ook in Belgie en Duitsland actief binnen de telecommarkt.

KPN is opgericht in 1886 en heeft als missie om kwaliteit in de telecommarkt toegankelijk te maken voor iedereen.

Eenvoud, vertrouwen en persoonlijk zijn kernwaarden die het bedrijf uitdraagt.Je kunt bijna iedere bekende GSM vergelijken en gebruik maken van het stabiele netwerk van KPN.

Als je een redelijk budget hebt voor een nieuwe gsm raden we je aan om een kijkje te nemen in de gsm vergelijker. Klik daar KPN aan en je krijgt direct het beste aanbod van mobiele abonnementen te zien.

Wil je meer weten over KPN en haar mobiele diensten? Dan is het wellicht een slim idee om de KPN review even door te lezen. Zo weet je direct waar je aan toe bent zodra je een mobiel abonnement gaat afsluiten bij KPN.

h3>Telfort Mobiel

Telfort is een dochteronderneming van KPN en is in het leven geroepen om de SIM only markt te bedienen. Toch is Telfort ook doorgegaan met het aanbieden van mobiele abonnementen met telefoons. Telfort probeert zich te onderscheiden door vooral oudere gsm’s te verkopen zoals bijvoorbeeld de iPhone 7 of Samsung Galaxy S7.

Je maakt met Telfort mobiel gebruik van het stabiele netwerk van KPN, je hebt met Telfort 2G, 3G en 4G netwerken. Het internet van Telfort bereikt snelheden tot 150 Mbit/s. Elke internetbundel bij Telfort mobiel is standaard inclusief 4G.

Wil je nog meer weten over Telfort voordat je gaat kijken of ze wellicht een interessant mobiel abonnement hebben? Lees dan direct de Telfort review zodat je precies weet waar je aan toe bent voordat je een contract afsluit.

Wat levert T-Mobile mobiel mij precies?

T-Mobile Mobiel

Bijna iedereen kent T-Mobile mobiel wel van alle reclames op de televisie en radio. Het is een onderdeel van de Deutsche Telekom en het bedrijf staat voor bereikbaarheid, innovatie en scherp concurrerende prijzen voor mobiele abonnementen.

T-Mobile is constant bezig om de capaciteit en de stabiliteit van het netwerk te verbeteren. Daardoor is er op steeds meer plaatsen een betere bereikbaarheid en snelheid van het 4G netwerk. Al ruim 4 miljoen mensen in Nederland hebben een gsm gevonden bij T-Mobile.

Wil je nog meer weten over T-Mobile voordat je gaat kijken of er een geschikt mobiel abonnement tussenzit voor jouw? Kijk dan directe even in de T-Mobile review zodat je direct weet of deze aanbieder bij je past.

Wat levert Vodafone mobiel & Hollands Nieuwe mij precies?

Vodafone Mobiel

Iedereen kent Vodafone mobiel natuurlijk, dat is ook niet zo gek want het is een van de allergrootste telecom providers ter wereld.

Je kunt er daarom vanuit gaan dat er een landelijke dekking voor het 4G netwerk aanwezig is. De provider wil graag goede service, extra deals en pakkende mobiele abonnementen aanbieden.

Je kunt bij Vodafone voordelige abonnementen afsluiten zoals Vodafone Blox, Vodafone Start & Vodafone Red.

Als je daarbij ook klant bent van Ziggo kun je direct een mooie combinatie maken tussen deze twee aanbieders. Zo heb je nog meer mobiel voordeel bij Vodafone.

Misschien wil je eerst nog wat meer weten over Vodafone mobiel? Dan raden we je aan om de Vodafone review te lezen voordat je een vergelijking voor mobiele abonnementen gaat maken. Zo weet je precies of het een provider is die bij jouw wensen past.

Hollands Nieuwe mobiel

Hollands Nieuwe is een onderdeel van Vodafone en richt zich volledig op prijs. Consumenten kiezen vaak voor Hollandsnieuwe omdat het een super voordelige provider is. Je kunt tegenwoordig ook mobiele abonnementen afsluiten bij Hollands nieuwe.

Hollands Nieuwe biedt ook 4G internet aan. Je kunt al voor € 1,- per maand gebruik van 4G bij Hollands Nieuwe, het is daarbij ook mogelijk om gebruik te maken van een prepaidpakket of sim only kaart.

Wil je eerst meer weten over deze provider? Lees dan de Hollands Nieuwe review en kom erachter of deze provider bij je past. Sinds afgelopen jaar kun je ook de meest recente toptoestellen vinden bij Hollands nieuwe mobiel, kijk direct in de vergelijker of er een interessant mobiel abonnement bij zit.

Wat levert TELE2 mobiel & BEN mij precies?

TELE2 Mobiel

TELE2 mobiel is van oorsprong een Zweeds bedrijf en is sinds 2001 actief in de telecommarkt. TELE2 staat vooral bekend om de scherpe prijzen en het aanbieden van datanetwerken en internetdiensten. Met Tele2 Mobiel bepaal jij helemaal zelf de totale belminuten/sms’jes én het aantal MB’s voor je mobiele abonnement.

Als je een mobiel abonnement afsluit bij TELE2 heb je altijd de beschikking over een 4G verbinding. Je kunt met TELE2 mobiel altijd gemakkelijk je bundels aanpassen en er zit een beveiliging op je bundel zodat je nooit over het aantal MB’s heengaat.

Als je meer wil weten voordat je een mobiel abonnement afsluit dan raden we je aan om de TELE2 review te lezen, daarna kun je gebruik maken van de handige vergelijker om het best passende mobiele abonnement te kiezen.

Ben Mobiel

Ben is een zelfstandig onderdeel van T-Mobile en maakt gebruik van het netwerk van Duitse gigant.

Ben is gespecialiseerd in Sim Only maar heeft tegenwoordig ook de mogelijkheid om mobiele abonnementen af te sluiten met een toestel.

Het assortiment van Ben mobiel is relatief sober en er worden voornamelijk mobiele toestellen uit voorgaande jaren verkocht

Mobiel abonnement aanbieders vergelijken

✓ 100% onafhankelijk vergelijken

✓ De beste prijs voor je nieuwe mobiel

✓ Met een paar clicks bespaar je direct

Blogs met nieuwtjes over mobiele abonnementen

✓ 100% onafhankelijk vergelijken

✓ Beste prijs voor je nieuwe abonnement

✓ Met een paar clicks bespaar je direct

Sony Telefoons vergelijken en bekijken

Sony telefoons vergelijken en reviewen Bekijk gemakkelijk de beste Sony telefoons en goedkoopste telefoonabonnementen van September 2018 en bespaar in 5 minutenMeest gekozen Sony telefoonsSony Xperia XZ1 iPhone 6 los toestel kopen? Bekijk & vergelijk dan alle...

Huawei Telefoons vergelijken en bekijken

Huawei telefoons vergelijken en reviewen Bekijk gemakkelijk de beste Huawei telefoons en goedkoopste telefoonabonnementen van 2019 en bespaar in 5 minuten Meest gekozen Huawei telefoons & reviewsHuawei telefoons, een top optie in het middensegment Misschien ken je...

De release van de Apple iPhone XS

De release van de iPhone XS, XR & XS Max, wat is er allemaal veranderd? Als je een echte Apple fan bent al het je niet ontgaan zijn, op 12 September presenteerde Appel namelijk 3 nieuwe iPhones. Je kunt de iPhone XS, iPhone XR & iPhone XS Max tegenwoordig al...

Nokia Telefoons vergelijken en bekijken

Nokia telefoons vergelijken en reviewen Bekijk gemakkelijk de beste Nokia telefoons en goedkoopste telefoonabonnementen van September 2018 en bespaar in 5 minuten Meest gekozen Nokia telefoons Samsung telefoons zijn de afgelopen jaren heel populair geworden in...

Huawei P20 Pro-update, waar zijn mijn AI-functies naar toe?

De Huawei P20 Pro werd na de lancering in Nederland door ontzettend veel gebruikers goed ontvangen, dit had Huawei vooral te danken aan de fantastische camera waar de P20 Pro over beschikt. Ook beschikte het nieuwe model over verschillende AI functies, dit wordt ook...