Hollandse Nieuwe Review – De beste aanbieder voor U?

Alle informatie over de telefonie provider Hollands Nieuwe op één centrale plek!

Hollands Nieuwe Sim Only

Alle Smartphones

Internetten & onbeperkt bellen in de EU

Dag en nacht klantenservice

KPN klantbeoordeling
  • Klantenservice 60% 60%
  • Prijs 80% 80%
  • Aanbod 90% 90%
  • Dekking / Keuzemogelijkheden 80% 80%

Contact Hollands Nieuwe

0900 0324 (klantenservice)

Postbus 1540

1300 BM Almere

hollands nieuwe review

Hollands Nieuwe – Kom alles te weten van A-Z

Hollands Nieuwe werd opgericht op 3 januari 2011 en is dochteronderneming van Vodafone. Ondanks dat het een dochter onderneming is, maakt het bedrijf alle beslissingen zelf.

Hollands Nieuwe weet een mix te maken van de eigenschappen van een prepaid kaart en abonnement. Zo krijg je dus de controle zoals je dat bij prepaid gewend bent maar dan met het lage tarief van een abonnement.

SIM Only abonnement van Hollands Nieuwe

Hollandsnieuwe is de telefoon provider die bekend staat om zijn uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Hollands Nieuwe biedt je vanaf €7,- al de mogelijkheid om te bellen, internetten en sms’en.

Het tegoed is 3 maanden geldig en je krijgt voor die €7,- 1000 minuten of 1000 MB’s of  1000 sms berichten. Je kunt bijvoorbeeld voor 200 minuten bellen en dan voor 800 MB nog internet gebruiken. Zo bepaal je helemaal zelf waar je voor betaalt.

Supersnel internet bij je SIM Only abonnement

Je krijgt bij alle abonnementen van Hollandsnieuwe standaard 4G internet. Hollandsnieuwe maakt gebruik van het netwerk van Vodafone waardoor je 4G internet razendsnel is en je dekking ruim voldoende. Het 4G netwerk is maar liefst 6 keer sneller dan het 3G netwerk.

Ben je door het snelle netwerk over MB’s heen? Geen probleem, je betaalt een tarief voor zowel bellen binnen je bundel als buiten je bundel. Grip op de kosten houden en genieten van een geweldige service? Hollands Nieuwe maakt het je mogelijk.

SIM Only abonnement van hollands Nieuwe

Hollandsnieuwe is de provider die bekend staat om zijn uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Hollands Nieuwe biedt je vanaf €7,- al de mogelijkheid om te bellen, internetten en sms’en.

Het tegoed is 3 maanden geldig en je krijgt voor die €7,- 1000 minuten of 1000 MB’s of  1000 sms berichten. Je kunt bijvoorbeeld voor 200 minuten bellen en dan voor 800 MB nog internet gebruiken. Zo bepaal je helemaal zelf waar je voor betaalt.

Supersnel internet bij je SIM Only abonnement

Je krijgt bij alle abonnementen van Hollandsnieuwe standaard 4G internet. Hollandsnieuwe maakt gebruik van het netwerk van vodafone waardoor je 4G internet razendsnel is en je dekking ruim voldoende. Het 4G netwerk is maar liefst 6 keer sneller dan het 3G netwerk.

Ben je door het snelle netwerk over MB’s heen? Geen probleem, je betaalt een tarief voor zowel bellen binnen je bundel als buiten je bundel. Grip op de kosten houden en genieten van een geweldige service? Hollandsnieuwe maakt het je mogelijk.

hollandsnieuwe abonnementen

Waarom Hollands Nieuwe Sim Only?

Hollands Nieuwe is voor veel Nederlanders een ideale oplossing, lekker simpel en uniek. Maar wat is dan die unieke manier en waarom zou ik voor deze provider kiezen? Kijk hieronder voor alle voordelen over het hebben van een telefoon of sim only abonnement bij Hollands Nieuwe.

Sterke 4G verbinding met Hollands Nieuwe

Je zult misschien denken dat je bij deze no-nonsens provider een mindere sterke verbinding ontvangt, dit klopt niet, integendeel.

Hollands Nieuwe maakt gebruik van het 4G netwerk van de grote netwerkprovider Vodafone, iedereen kent ze wel. Je betaalt hier als klant natuurlijk niet extra voor, altijd een sterke en pijlsnelle verbinding, ook in het buitenland. 

Zeg gedag tegen onverwachte kosten

Ben jij iemand die bijna iedere maand over zijn bundel heen gaat dan is Hollands Nieuwe perfect voor jou. Het is namelijk niet mogelijk om over je bundel heen te gaan, OP=OP. 

Je krijgt ver van tevoren een sms’je van Hollandsnieuwe met de keuzemogelijkheid tot bijkopen van minuten of internet MB’s. Zeg gedag tegen onverwachte kosten!

Flexibel & Maandelijks aanpassen

Hollands Nieuwe begrijpt goed dat je als klant een passend abonnement moet hebben. Het is om deze rede dan ook mogelijk om elke maand je bundel gratis aan te passen. Elke maand weer opnieuw, jij hebt het roer in handen. 

mobiele abonnementen hollands nieuwe

Abonnement met toestel

De prijzen van de Smartphones bij Hollands Nieuwe zijn scherp. De kosten van de telefoon worden automatisch verwerkt in het abonnement. De kosten worden je maandelijks in rekening gebracht.

Op de rekening kun je zien wat je exact betaalt voor de bundel en wat je betaalt voor de telefoon. Wil je direct de maandelijkse kosten verlagen kun je ook de telefoon in een keer afbetalen. Zo houd je controle over je telefoon kosten.

Veel keuze bij abonnementen met telefoon

Het aanbod van mobiele telefoons is breed. Je vind er de bekende High End smartphones maar ook simpele en goedkope telefoons. Voor ieders portomonnee is er een passend abonnement. Het verschil in kosten zit hem in de bundel en soort Smartphone.

Kijk hier dus goed naar! Hoe lager de prijs hoe minder belminuten je krijgt en hoe goedkoper de telefoon is. Verwacht dus voor de laagste prijs niet het topmodel van Samsung.

Hollands Nieuwe verlengen

Twee maanden voor het aflopen van je abonnement mag je al verlengen. Geef je niks zelf aan wordt abonnement automatisch verlengt. Je kunt het abonnement daarna opzeggen wanneer je wilt met een opzegtermijn van 1 maand.

Deze voorwaarden gelden voor alle contracten die je afsluit bij Hollandsnieuwe. Heb je een telefoon op afbetaling dan dien je afbetaling eerst te hebben voldaan voor je het abonnement kunt opzeggen.

De klantenservice van Hollands Nieuwe

De klantenservice van Hollandsnieuwe is uitstekend, je kunt met ze bellen, chatten, twitteren en via Facebook benaderen. Kom je op de pagina van de klantenservice van Hollands Nieuwe wordt je direct vriendelijk begroet door Anouk je virtuele assistent.

Je kunt bij Anouk je vraag stellen en zij biedt je dan opties om te kiezen. Geen zin in Anouk? Je kunt ook zelf zoeken naar de oplossing. Mocht je de oplossing zelf niet kunnen vinden biedt Hollandsnieuwe genoeg mogelijkheden om te assisteren.

hollands nieuwe telefoons

Conclusie Hollands Nieuwe

We kunnen een hoop redenen bedenken waarom je voor deze provider zou moeten kiezen. Hun abonnementen zijn helder en duidelijk. je vindt geen verborgen extra kosten. De dekking en snelheid van internet is uitstekend door het gebruik maken van het Vodafone Netwerk.

Abonnementen en sim only prijzen zijn scherp en je krijgt de controle om zelf te bepalen hoe je kostenstructuur van je abonnement in elkaar steekt.

hollands nieuwe netwerk