De Galaxy S8 en S8+ zijn de beste telefoons ooit van Samsung

by | 24 Jul 2018 | Samsung Galaxy S8 | 0 comments

De Galaxy S8 en S8+ zijn de beste telefoons ooit van Samsung

De Galaxy S8 en S8 + zijn de krachtigste telefoons die Samsung ooit heeft gemaakt. Wilt u het maximale uit uw nieuwe telefoon halen? We hebben deze gids met tips samengesteld over de functies die beschikbaar zijn in de Galaxy S8 en hoe je ze kunt gebruiken. Kom regelmatig terug, omdat we deze gids regelmatig zullen bijwerken met meer tips en trucs.

samsung galaxy s8 vergelijken
galaxy s8 los toestel

Samsung Galaxy S8 Functies voor inschakelen en uitschakelen

Dus je hebt zojuist je nieuwe Galaxy S8 geopend. Voordat u begint met het installeren van al uw favoriete apps of naar buiten kunt rennen om een aantal foto’s te maken, moet u enkele minuten de tijd nemen om uw gloednieuwe telefoon correct in te stellen. Want hoewel Samsung veel heeft nagedacht over hoe mensen zijn apparaten gebruiken, is niet elke nuttige functie direct uit de doos ingeschakeld.

Galaxy S8 en Note 8 krijgen stickers in de app Samsung Agenda

Samsung rolt via de Galaxy Apps-winkel een update uit naar de Samsung Calendar-app. De update biedt stickers in de kalender ondersteuning voor de Galaxy S8- en Note 8-gebruikers. Tot nu toe ondersteunde Samsung Calendar alleen stickers op de Galaxy S9 / S9+, maar is nu ook beschikbaar op oudere apparaten met de nieuwe oreo update. Echter was de vingerafdrukfunctie van de S8 wat minder.

Terwijl sommigen misschien stickers op een dwaze agenda vinden, kunnen ze fungeren als gemakkelijk te lezen visuele ID’s om snel naar de agenda-items te kijken. Het gebruik van specifieke stickers voor verjaardagen, jubilea, vergaderingen, enz. Maakt het gemakkelijk om uw aankomende afspraken en evenementen te zien met een simpele blik.

Update beschikbaar in de Galaxy App Store

De update is al beschikbaar in de Galaxy Apps-winkel voor geschikte apparaten. Als u automatische app-updates op uw apparaat hebt uitgeschakeld, kunt u naar het Galaxy Apps-updategedeelte gaan en de app handmatig bijwerken. We weten niet of en wanneer deze functie naar andere Samsung-apparaten gaat met de Samsung Agenda-app.

Oudere Samsung-apparaten met S Planner hebben gebruikers al lang toegestaan ​​om een ​​sticker voor een bepaalde dag op dezelfde manier in te stellen als de Samsung Agenda-app.

Handige & leuke Video’s

De nieuwe S8 met vele mogelijkheden

Het nieuwe toestel van Samsung In de nieuwe S8 zijn weer vele nieuwe mogelijkheden gestopt door Samsung, deze mogelijkheden zitten soms iets te goed verstopt om ze te kunnen vinden. Wij hebben daarom voor jou uitleg en tips op een rijtje gezet hoe je het makkelijkst...