Bekijk alle extra functionaliteiten van de Galaxy S7

by | 24 Jul 2018 | Samsung Galaxy S7 | 0 comments

Bekijk alle extra functionaliteiten van de Galaxy S7

Het startscherm: u kunt de ervaring van uw telefoon eenvoudig wijzigen met een ander opstartprogramma, zoals Nova, als u een meer aanpasbare ervaring wilt. Download het startprogramma van Play Store en installeer het. Wanneer u op de startknop drukt, krijgt u de keuze om een ​​nieuw standaard startprogramma te selecteren. We hebben nog een ander artikel met handige functionaliteiten, we raden aan om deze eerst te lezen.

galaxy s7 vergelijken
samsung s7 los toestel

Snelle instellingen

Wilt u snel uw instellingen bewerken? Om de instellingen te wijzigen die je ziet wanneer je de meldingen omlaag veegt, veeg je twee keer naar beneden zodat je het volledige raster ziet, open het menu en tik op de drie punten. Vervolgens op EDIT. Je krijgt de volledige lijst met opties te zien.

Sleep de snelkoppelingen die je wilt zien naar de bovenkant van de pagina en druk GEREED om te bewaren. Deze verschijnen dan als eerste voor een snelle toegang. U kunt twee pagina’s met snelle instellingen hebben. Als u geen twee pagina’s wilt, sleept u gewoon de opties die u niet wilt uit de lijst.

Snelverbindingsoptie

De Samsung S7 biedt een snelverbindingsoptie om uw apparaten te beheren en apparaten te vinden om verbinding mee te maken. Dit wordt weergegeven in uw meldingengebied en geeft aan waarmee u verbonden bent (zoals Bluetooth-hoofdtelefoons). Als je dit wilt uitschakelen, tik je erop, ga je naar het menu in de rechterbovenhoek, raak je instellingen aan en je kunt het uitschakelen. Het is ook mogelijk voor tv’s.

Klik op “beschikbare tv’s” en het laat de tv’s zien waarmee u verbonden bent. Zelfs als u ervoor kiest om het paneel voor snelle verbindingen uit te schakelen, wordt dit venster nog steeds weergegeven als u bent verbonden met apparaten.

Apparaatinstellingen

Direct toegang tot apparaatinstellingen via Snelle instellingen: dit is een standaard Android-tip, maar geweldig om direct toegang te krijgen tot de instellingen. Houd de snelkoppeling ingedrukt (bijvoorbeeld Bluetooth) en je springt meteen naar het volledige instellingenmenu. Het is echt handig voor Wi-Fi, Bluetooth en energiebesparende opties. Vaak wanneer je kiest voor een mobiel abonnement zijn deze startinstellingen vaak direct ingesteld. Tegenwoordig is Samsung verder gegaan met de Galaxy reeks namelijk de Samsung Galaxy S8 & de Samsung Galaxy S9.

Handige & leuke Video’s

Handige functionaliteiten voor de Galaxy S7

Een klein overzichtje voor u over de Galaxy S7 De Samsung Galaxy S7 is natuurlijk een super handige mobiel om van alles mee uit te voeren. Het model heeft daarbij natuurlijk veel handige functionaliteiten. We hebben daarom deze dingen netjes op een rijtje gezet, zodat...

De Samsung Galaxy S7 was een geweldig succes in 2018

Galaxy S7, ook wel het succes van 2017 genoemd De Samsung Galaxy S7 is een van de populairste smartphones van het jaar, samen met zijn Samsung Galaxy S7 edge-broer en -vrouw en winnaar van de beste smartphones in de Pocket-lint Gadget Awards 2016. Het model is daarom...

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.